Kiedy Osobny Dział dla Marki MG?

chess_m

Posiadacz elektryka
Patrząc na ruch jaki widzimy tutaj od kilku dnie zasadnym wydaje się postawienie pytania jak w tytule.
Mam rację?
--
Pozdr,
Marek

nabrU

Moderator
No i jak powstanie, to kilka wątków wypadałoby przenieść (y)

chess_m

Posiadacz elektryka
No i jak powstanie, to kilka wątków wypadałoby przenieść (y)
Dokładnie,

Dopuki nie weszli oficjalnie do PL to nie miało to specjalnego sensu, ale teraz nawet jesli w końcu opadnie kurz związany z premierą, to pojawi się ruch generowaly przez kupujących, oglądaczy czy nawet troli hetujących dla zasady.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
to ja się też podłączę z pytaniem bo to będzie rozpatrywane przez zarząd forum. mianowicie od dawna mi brakuje łatwego przełączenia z forum na serwis elektrowoz.pl. czy można umieścić na stronie głównej forum odnośnik do serwisu elektrowoz.pl?

S

Gość
Byłoby też miło gdyby dwa konta nie zakładały dziesiątków wątków (w których same głównie piszą) o tym samym o tytułach ewidentnie nastawionych na wzbudzenie kontrowersji.
a może policzymy ile dziesiątków wątków zakładały te same osoby o Tesli? ;) kto pierwszy rzuci kamieniem? :)

elektryk

Pionier e-mobilności
a może policzymy ile dziesiątków wątków zakładały te same osoby o Tesli? ;) kto pierwszy rzuci kamieniem? :)
Wątpię żeby w tytułach waliły takie farmazony jak tutaj wypisujesz. Notabene trochę to wszystko przypomina optymalizację SEO (to by tłumaczyło treść tematów, które lądują do URLi), żeby się uwiarygodnić pozycją Elektrowoz.

S

Gość
boshe farmazonów na temat Tesli jest tu całe morze, warto w końcu trochę to odczarowywać bo inaczej to forum będzie tylko dla starych bab przy herbacie. trochę dystansu trzeba mieć do siebie a nie wszystko na poważnie.

S

Gość
Notabene trochę to wszystko przypomina optymalizację SEO (to by tłumaczyło treść tematów, które lądują do URLi), żeby się uwiarygodnić pozycją Elektrowoz.
nie wiem o czym ty do mnie piszesz

vwir

Pionier e-mobilności
@Łukasz Bigo można prosić o nowy dział dla MG? W sumie ciekawa sprawa - powinien wylądować w dziale samochodów chińskich, czy osobno? Volvo jest osobno.
No i bonus - czy można prosić o ogarnięcie tej sraczki wątkowej? 90% z nich jest do wyrzucenia, ewentualnie scalenia z wątkami o premierze MG4 (których zresztą też mamy za dużo):
1701681029267.png