Karte shella tak zamowilem ze wpisalem warsaw/poland i przyszla karta. Ale chcieli wlasnie sciagnac z konta i im sie nie udalo (nie pamietam czy to shell, czy jakas inna niemiecka firma). Napisali mi maila z faktura ktora zaplacilem recznie.pewnie dlatego że rachunki wysyałają pocztą z trąbką (podobnie jak karte) - więc adresat musi być miejscowy
ale może trzeba do nich napisać czy mogą wysłać za granicę - w sumie kase i tak ściągają z podanego konta
aczkolwiek znając niemców i ich bankowość to się ciesze że nie musze do kasy z gotówką latać
Idealnie było by, gdyby tylko płatnicze.Czy ktoś wie jakie karty/appki obsłużą ładowarki we Francji?
Czy możesz podlinkować?no to od 1.08 Ewe Go zmienil taryfe i juz nie jest najfajniejszy w piaskownicy
wskoczyl nowy gracz SWM z rewelacyjnzm cennikiem (0,38€ wszedzie - nawet na ionity), ale z wielkim hakiem - jak wiecej niz polowa ladowan bedzie realizowana przez roaming a nie na wlasnych stacjach operatora to wymawiaja umowe
...a ze SWM dziala w okolicy Monachium to dla reszty ktora nie mieszka w tej okolicy Ewe Go mimo podwyzek ciagle jest najtanszy
Masz na myśli Szwabsko-Szkopski?Cholercia, wszystko w języku SS... Że nie mają strony po polsku, ani nawet po angielsku ani niech będzie po rosyjsku... No to jeszcze rozumiem. Ale że nie mają po chińsku to dziwne![]()
a wiesz ze pytasz sie o post z 2021r? od tego czasu sporo sie zmieniloCzy możesz podlinkować?
Tak wiem ale Monachium mi leży więc już kartę zamówiłem.a wiesz ze pytasz sie o post z 2021r? od tego czasu sporo sie zmienilo