Pendrive się rozłącza

Norbert

Posiadacz elektryka
Inny lub dysk? Zresztą to nie ważne. Jest gwarancja. Ale nie przyślą trzeba jechać czy warto? Chyba że przy okazji niemniej zgłoszenie musi być

Automatyczne formatowanie dysku USB​

Włóż dysk USB do przedniego portu USB następnie dotknij pozycji Sterowanie > Bezpieczeństwo > Formatuj dysk USB. Spowoduje to automatyczne sformatowanie dysku USB w formacie exFAT oraz utworzenie folderu TeslaCam i TeslaTrackMode (zależnie od wyposażenia). Dysk USB jest teraz gotowy do rejestrowania materiałów wideo.
Opcja Formatuj dysk USB jest wyświetlana, gdy USB (z jedną partycją lub bez partycji) jest umieszczony w przednim porcie USB. Wybranie opcji Formatuj dysk USB powoduje wymazanie całej zawartości USB, więc materiały przeznaczone do zachowania należy przenieść w inne miejsce.

Ja akurat w TMS używam, ale jeden ciul :D

mart15

Zadomawiam się
Inny lub dysk? Zresztą to nie ważne. Jest gwarancja. Ale nie przyślą trzeba jechać czy warto? Chyba że przy okazji niemniej zgłoszenie musi być
ja nie dostałem pendriva, zorientowałem się dopiero po kilku dniach, nawet nie wiedziałem że dają. zgłosiłem serwis, przysłali ładny z logiem Tesli