gim-kg
Pionier e-mobilności
Hankook iON19 calowe
Hankook iON19 calowe
Dekielki możesz dokupić za punkty albo kasę w sklepie.Rozumiem że dekielków malutkich na środek felgi nie ma oryginalnie, tylko duże kołpaki? tak?
Uuuuuu to kiepsko jak pierdzenie nie działa, trzeba na serwis zgłosić.Czy działa "pierdzenie" z poziomu aplikacji?Auto zamknięte i na postoju. Nie jest to najważniejsza funkcjonalność, ale wcześniej działało, a obecnie jest po aktualizacji problem (przynajmniej u mnie).
Wlasnie siedzę..... I tez u nnie pierdzenie nie działa!Uuuuuu to kiepsko jak pierdzenie nie działa, trzeba na serwis zgłosić.
Ja dostalem Tidal na 3 lata z jakimś internetiwym abonamentem Plusa i póki o wole od Spoty..Mam pytanie czy warto opłacać Tidal waszym zdaniem. Jest Spotyf, oraz Apple Music (opłacam) i jak sądzicie czy warto dołożyć Tidal, czy nie ma sensu ?
Ja to nawet nie wiem po co Apple Music - mam tylko Spotify (płacę za rodzinny) i mi wystarcza w pełni, więc ja bym nie brał.Mam pytanie czy warto opłacać Tidal waszym zdaniem. Jest Spotyf, oraz Apple Music (opłacam) i jak sądzicie czy warto dołożyć Tidal, czy nie ma sensu ?