Holiday Update - spekukacje

zibizz1

Pionier e-mobilności
Mam od rana.
@Jac3k Przeszkody pokazuje bliżej, więc jak się zetkniemy z szarym to mamy jeszcze z 30 cm w rzeczywistości. Spodziewałem się że nadal nie bedzie to działać w 100% dobrze, ale jest bardzo przyzwoicie. Dopiero teraz okręgła kierownica zaczeła mi przeszkadzać, bo zakrywa tą przydatną wizualizację, chociaż z yoke skreconym może jest tak samo

Jac3k

Posiadacz elektryka
Mam od rana.
@Jac3k Przeszkody pokazuje bliżej, więc jak się zetkniemy z szarym to mamy jeszcze z 30 cm w rzeczywistości. Spodziewałem się że nadal nie bedzie to działać w 100% dobrze, ale jest bardzo przyzwoicie. Dopiero teraz okręgła kierownica zaczeła mi przeszkadzać, bo zakrywa tą przydatną wizualizację, chociaż z yoke skreconym może jest tak samo
Zobacz sobie na zdjęciu. Wogóle nie widzi śmietników. Wyświetla linię prostą.

zibizz1

Pionier e-mobilności
[...]Spodziewałem się że nadal nie bedzie to działać w 100% dobrze, ale jest bardzo przyzwoicie[...]
Widziałem że nie pokazuje śmietników. Ale wydaje się że wsiadłeś do auta i właczyłeś wsteczny wtedy przód słabo rozpoznaje, szczególnie jak nie ma ruchu, bo słabo rozpoznaje obiekty 3d. Strzelam że przy wjeżdzaniu(tylko wcześniej trzeba wsteczny dać aby aktywować pewnie ten widok) albo np jak zaczniesz jechać autem do tyłu to śmietniki moga sie pojawić. Jak obserwator sie nie porusza to trudno mu ocenić czy obiekt jest przestrzenny czy płaski.

Bronek

Pionier e-mobilności
2023.44.30.2 mam czujniki i jest ok pokazuje za to fajnie boczki ale póki co wycieraczki cienko itp. Pierdółki
Ale jak się bawić to się bawić.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mega:)
Co to za ulatwiacz zycia na reku Panie?
TicWatch pro3 LTE, esim - robi za pilota kartę kredytową, telefon i apk Tesli
Z pomocą aktualnie dwóch aplikacji WattTime i WattKey.
Mam z 2 lata? Czy coś kolo tego?

Czekam na Ticwacha 5 pro.. Na razie jest bez LTE.

Ps było tu o tych różnych zegarkach i apkach

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Masz czujniki i ten widok 3D?
W Xie jest inaczej. 3D nie widziałem ale nie próbowałem parkować jeszcze bo wgrałem z 3 h temu
Pewnie nie będzie, bo mam ten psu na budę centralny martwy/ nie czuly ekran. Tak gloryfikowany u wielu. Dla mnie to niepotrzebny dodatek.
Pojawiły się linie boczne, bo ich chyba nie było w takiej formie jak teraz?
Generalnie jak pisałem nie patrzę na te piktogramy czy to w Tm3 czy w Xie. Patrzę w kamery i lusterka czasem. Nigdy mnie czujnikii i itd nie rajcowały. Czuję gabaryty, tak mam. Nie reaguje na czujniki i po nich nie parkuję a tym bardziej nie ufam liniom na ekranie
Polubiłem kamery, lusterek praktycznie nie używam.
Sprawdzę może jeszcze dzisiaj?

Ps. nie ma 3D wycieraczki się poprawiają

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
TicWatch pro3 LTE, esim - robi za pilota kartę kredytową, telefon i apk Tesli
Z północą aktualnie dwóch aplikacji WattTime i WattKey.
Mam z 2 lata? Czy coś kolo tego?

Czekam na Ticwacha 5 pro.. Na razie jest bez LTE.

Ps było tu o tych różnych zegarkach i apkach
Mam TicWatch 5, działa spoko. A teraz do TicWatch3 była upgrade długo oczekiwany.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam TicWatch 5, działa spoko. A teraz do TicWatch3 była upgrade długo oczekiwany.
Ale Asystent Google przestał działać! Nie mogę głosowo sterować nim via zegarek. Systemy się jeszcze nie zgrywają
Piątka jest tylko GPS na razie. A ja nie noszę zawsze telefonu. Elegancko mi przekorowuje smartfon rozmowy itp na zegarek. Jakość połączeń jest ok. Zresztą noszę kostne sluchawki