Tesla Model 3 Highland akcesoria

lorence

Zadomawiam się
W tym tygodniu przyszły do mnie:
1. Szybki na przód i tył. Póki co zamontowałem na przednim ekranie i pasuje - rogi zaokrąglone. Tył pewnie sprawdzę w weekend w wolnej chwili.
2. Tacki do schowka z przodu (przesuwana) i do podłokietnika pasują bardzo dobrze. Wziąłem wersję flokowaną.
Jak na 120 PLN łącznie to spoko :)
możesz wrzucić fote jak wyglądają te schowki ?

mart15

Zadomawiam się
Przyszły też dywaniki od EVA, za pierwszym razem, tak jak u poprzedników, sporo niedoróbek było (frunk za duży, pasażer z przodu się zawijał, tylni się pod prawym fotelem wybrzuszal i przeszkadzał w przesuwaniu fotela, a bagażnik był za mały 😉)
Po zgłoszonej reklamacji podjechał do mnie technik zebrać miarę raz jescze i dostałem poprawioną wersję 2.0 😉👌

Suma Summarum ok 👌
podrzucisz link do tych dywaników?
Fajnie to wygląda

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Highland - mierzyli dwa razy :)

możesz wrzucić fote jak wyglądają te schowki ?
Ten w podłokietniku, przy lampie z aparatu, lekko odznacza się innym odcieniem czerni. Bez lampy jest ok.
Co do przodu, to fajne jest to przesuwanie, dzięki czemu dobrze wpasowuje się we wnękę z przodu (zdjęcie przod 3).
Obydwa schowki mają wycięcia, przez które działa podświetlanie schowków.

przod 1.jpgprzod 2.jpgprzod 3.jpgtyl 1.jpgtyl 2.jpg

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Koledzy, a czy są już jakieś akcesoryjne tradycyjne włączniki do kierunkowskazów? Myślałem, że się do nich przyzwyczaję ale na rondach w ogóle tych guzików nie ogarniam….
Ludzie z Enhance (Ci od S3XY buttons) zapowiadali chyba na wiosnę akcesoryjne kierunkowskazy. Trzeba czekać.

adamkru

Fachowiec
Czy miał już ktoś z Was okazję testować bagażnik dachowy (belki) dostępne na stronie Tesli? https://shop.tesla.com/pl_pl/product/bagaznik-dachowy-do-pojazdow-model-3
Wg opisu pasują do 3 HL.

Pytam bo naczytałem się trochę o pękającej szybie dachowej po jeździe z belkami. Zastanawiają mnie odczucia użytkowników, ew problemy lub ich brak.
Mam dylemat bo sezon narciarski już za chwilę...

Attachments

• Bagażnik.png
    Bagażnik.png
    578,4 KB · Liczba wyświetleń: 3