Tesla Model 3 Highland akcesoria

Bronek

Pionier e-mobilności
Rok i z raz może zaimpregnowałem czymś tam, ale dobrym z Allegro. Syfu nie ma nic się nie upierdzieliło.
Tesla z białym i biała z tymi szkłami naokoło najlepiej wygląda o ile w ogóle wygląda?

Michal

Moderator
Dobrze, że śnieg jeszcze nie leżał ;)

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
To i do mnie przyszły, tacki (schowek i podłokietnik) - fajnie spasowane, może trochę szkoda ze nie "flokowane"

I pojemniki do bagażnika, do schowków "na śnieg" ... to spasowanie nie jest perfekcyjne, ale spełniają swoję zadanie :)

Attachments

• IMG_1884.jpeg
    IMG_1884.jpeg
    271,8 KB · Liczba wyświetleń: 72
  • IMG_1885.jpeg
    IMG_1885.jpeg
    301,4 KB · Liczba wyświetleń: 70
  • IMG_1886.jpeg
    IMG_1886.jpeg
    295,6 KB · Liczba wyświetleń: 76
  • IMG_1887.jpeg
    IMG_1887.jpeg
    330,9 KB · Liczba wyświetleń: 69
  • IMG_1888.jpeg
    IMG_1888.jpeg
    307,8 KB · Liczba wyświetleń: 68
  • IMG_1889.jpeg
    IMG_1889.jpeg
    330,9 KB · Liczba wyświetleń: 70
Last edited:

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
To i do mnie przyszły, tacki (schowek i podłokietnik) - fajnie spasowane, może trochę szkoda ze nie "flokowane"

I pojemniki do bagażnika, do schowków "na śnieg" ... to spasowanie nie jest perfekcyjne, ale spełniają swoję zadanie :)

A te klapki schowków "na śnieg" - fajne. Nie wiedziałem o ich istnieniu

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Tylko uważaj przy ewentualnym zamawianiu :) osobno są gumowe wkłady do wnęk, i osobno jest zestaw wkładów z klapkami :) Ale fakt, powodują że podłoga jest teraz w całości płaska 😍

W tym tygodniu przyszły do mnie:
1. Szybki na przód i tył. Póki co zamontowałem na przednim ekranie i pasuje - rogi zaokrąglone. Tył pewnie sprawdzę w weekend w wolnej chwili.
2. Tacki do schowka z przodu (przesuwana) i do podłokietnika pasują bardzo dobrze. Wziąłem wersję flokowaną.
Jak na 120 PLN łącznie to spoko :)

inter

Pionier e-mobilności
Jak fabryczny ekran za kierownicą.

W tym tygodniu przyszły do mnie:
1. Szybki na przód i tył. Póki co zamontowałem na przednim ekranie i pasuje - rogi zaokrąglone. Tył pewnie sprawdzę w weekend w wolnej chwili.
2. Tacki do schowka z przodu (przesuwana) i do podłokietnika pasują bardzo dobrze. Wziąłem wersję flokowaną.
Jak na 120 PLN łącznie to spoko :)
Ad. 1. szybka na tył ładnie pasuje. Póki co dobry zakup - mogę śmiało polecić :)