A te klapki schowków "na śnieg" - fajne. Nie wiedziałem o ich istnieniuTo i do mnie przyszły, tacki (schowek i podłokietnik) - fajnie spasowane, może trochę szkoda ze nie "flokowane"
I pojemniki do bagażnika, do schowków "na śnieg" ... to spasowanie nie jest perfekcyjne, ale spełniają swoję zadanie
![]()
Für Tesla Model Y Juniper 2025 & Model 3 Highland 2024 2025 ABS Mittelkonsole Organizer Fach Armlehne Aufbewahrungsbox Zubehör - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
Für Tesla Modell 3 Highland 2024 Kofferraum Aufbewahrung behälter seitliche Aufbewahrung sbox mit Deckel Heck koffer Organizer für Modell 3 Highland Access - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ad. 1. szybka na tył ładnie pasuje. Póki co dobry zakup - mogę śmiało polecićW tym tygodniu przyszły do mnie:
1. Szybki na przód i tył. Póki co zamontowałem na przednim ekranie i pasuje - rogi zaokrąglone. Tył pewnie sprawdzę w weekend w wolnej chwili.
2. Tacki do schowka z przodu (przesuwana) i do podłokietnika pasują bardzo dobrze. Wziąłem wersję flokowaną.![]()
Dla Tesla Model 3 2024 15-calowa osłona ekranu dotykowego Model 3 Highland 8-calowy wyświetlacz tylnego rzędu Szkło hartowane HD Przezroczyste - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
Jak na 120 PLN łącznie to spoko![]()
Dla Tesla nowy Model 3 góralski 2024 konsola środkowa schowek w podłokietniku flokujący ABS centralny Organizer 2024 Model 3 akcesoria - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
![]()