Ubezpieczenie nowego TM3H LR

EVOwner

Zadomawiam się
Hej, mamy na forum jakiś kontakt do rozsądnego agenta ubezpieczeniowego który pomoże uzyskać normalną cenę za ubezpieczenie nowego samochodu odbieranego z salonu, który pomoże skroić takie ubezpieczenie z OC i AC pod ten model?

Jak to załatwiacie skoro czas na zakup ubezpieczenia jest tylko ten sam dzień co rejestracja?

Ratt

Posiadacz elektryka
np. tutaj:

Norbert

Posiadacz elektryka
Hej, mamy na forum jakiś kontakt do rozsądnego agenta ubezpieczeniowego który pomoże uzyskać normalną cenę za ubezpieczenie nowego samochodu odbieranego z salonu, który pomoże skroić takie ubezpieczenie z OC i AC pod ten model?

Jak to załatwiacie skoro czas na zakup ubezpieczenia jest tylko ten sam dzień co rejestracja?
Ja zadzwoniłem prosto do PZU - bez pośredników, w 15 minut ogarnięte.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
wydaje się, że tylko PZU 🫣 U mnie PZU 3200, a oferty każdego innego ubezpieczyciela powyżej 10k.
No to bardzo dobra cenę otrzymałeś - u mnie PZU 3800 skasowało ale może dlatego że za pośrednictwem Santander Leasing - też wersja RWD z ceną bazową 211 tys.

krisss

Zadomawiam się
A korzystając już z rozpoczętego wątku - jak z GAPem u Was? Ja jeszcze nie wykupiłem i zastanawiam się czy tylko na okres leasingu = 3 lata, jaka kwota (+120k, może 80k) i oczywiście składka.
Ja wykupywałem, chociaż nigdy nie dane mi było skorzystać. Mam limit 100k między faktyczną wartością a kwotą fakturową na 3 lata za 2100zł.