Skoda Elroq

nocomment

Zadomawiam się
Czy elroq ma wentylowane fotele czy tylko podgrzewane?
Zależnie od wersji wnętrza (nie mylić z wyposażeniem), tylko najdroższa dotychczas Suite to miała, no i teraz doszedł L&K jw. (piano black...)

edit: dotyczy wentylacji ofc, grzanie jest łatwiej osiągalne 😉

edit 2: ta wersja L&K to w sumie jasna wersja Suite

Last edited:

Daras

Nowy na Forum
Zależnie od wersji wnętrza (nie mylić z wyposażeniem), tylko najdroższa dotychczas Suite to miała, no i teraz doszedł L&K jw. (piano black...)

edit: dotyczy wentylacji ofc, grzanie jest łatwiej osiągalne 😉

edit 2: ta wersja L&K to w sumie jasna wersja Suite
No tak. Przejrzałem sobie katalog i faktycznie jest. Bardzo dziwne natomiast jest to, że w nabogatszej wersji RS, wentylowane foteli nie jest dostępne!. Mają to tylko wersje 50,60 i 85. Nie sądzicie, że to trochę nie tak. Ja rozumiem, że w wersji RS są inne fotele, ale czy to jakiś problem?

vwir

Pionier e-mobilności
No tak. Przejrzałem sobie katalog i faktycznie jest. Bardzo dziwne natomiast jest to, że w nabogatszej wersji RS, wentylowane foteli nie jest dostępne!. Mają to tylko wersje 50,60 i 85. Nie sądzicie, że to trochę nie tak. Ja rozumiem, że w wersji RS są inne fotele, ale czy to jakiś problem?
Bo RS jest dla prawdziwych meżczyzn, którzy jako perfumy mają własny pot.

Last edited:

nocomment

Zadomawiam się
Jeżeli w RS jest alcantara na fotelach, to basenu nigdy nie bedzie... plamy pewnie tak, ale basenu nigdy.
To jakaś własność alcantary? 🙂

Faktycznie wychodzi na to, że do RSa i Sportline nie da się dobrać wentylowania, przynajmniej Sportline nie ma na pewno, a ma "narzucone" wnętrze i nie można go zmienić, pytałem. Tylko czy to alcantara w tych wersjach, ktoś wie?

Nestor

Fachowiec
Nie jestem materiałoznawcą, definitywnie sa pokryte miekkim, lekko włochatym materialem, nie czuję się jakoś ugotowany na nim, wiec pewnie jest oddychajacy, plus są perforacje na elementach fotela.

Po 8h pewnie dawałby się we znaki, ale elektrykiem nie da sie jezdzic dluzej jak 4h, wiec to nie jest problem :D