Czy elroq ma wentylowane fotele czy tylko podgrzewane?
T Tofik Nowy na Forum Today at 00:52 #352 Teraz w konfiguratorze doszło wnętrze L&K, którego wcześniej nie było (dziś zauważyłem jak szukałem rozmiarów opon). Trzeba się przyjrzeć...
Teraz w konfiguratorze doszło wnętrze L&K, którego wcześniej nie było (dziś zauważyłem jak szukałem rozmiarów opon). Trzeba się przyjrzeć...
N nocomment Zadomawiam się Today at 00:58 #353 Daras said: Czy elroq ma wentylowane fotele czy tylko podgrzewane? Click to expand... Zależnie od wersji wnętrza (nie mylić z wyposażeniem), tylko najdroższa dotychczas Suite to miała, no i teraz doszedł L&K jw. (piano black...) edit: dotyczy wentylacji ofc, grzanie jest łatwiej osiągalne 😉 edit 2: ta wersja L&K to w sumie jasna wersja Suite Last edited: Today at 01:03
Daras said: Czy elroq ma wentylowane fotele czy tylko podgrzewane? Click to expand... Zależnie od wersji wnętrza (nie mylić z wyposażeniem), tylko najdroższa dotychczas Suite to miała, no i teraz doszedł L&K jw. (piano black...) edit: dotyczy wentylacji ofc, grzanie jest łatwiej osiągalne 😉 edit 2: ta wersja L&K to w sumie jasna wersja Suite