Zależnie od wersji wnętrza (nie mylić z wyposażeniem), tylko najdroższa dotychczas Suite to miała, no i teraz doszedł L&K jw. (piano black...)Czy elroq ma wentylowane fotele czy tylko podgrzewane?
No tak. Przejrzałem sobie katalog i faktycznie jest. Bardzo dziwne natomiast jest to, że w nabogatszej wersji RS, wentylowane foteli nie jest dostępne!. Mają to tylko wersje 50,60 i 85. Nie sądzicie, że to trochę nie tak. Ja rozumiem, że w wersji RS są inne fotele, ale czy to jakiś problem?Zależnie od wersji wnętrza (nie mylić z wyposażeniem), tylko najdroższa dotychczas Suite to miała, no i teraz doszedł L&K jw. (piano black...)
edit: dotyczy wentylacji ofc, grzanie jest łatwiej osiągalne 😉
edit 2: ta wersja L&K to w sumie jasna wersja Suite
Bo RS jest dla prawdziwych meżczyzn, którzy jako perfumy mają własny pot.No tak. Przejrzałem sobie katalog i faktycznie jest. Bardzo dziwne natomiast jest to, że w nabogatszej wersji RS, wentylowane foteli nie jest dostępne!. Mają to tylko wersje 50,60 i 85. Nie sądzicie, że to trochę nie tak. Ja rozumiem, że w wersji RS są inne fotele, ale czy to jakiś problem?
Dobre. Ale kupuje auto, a nie basen w sportowych fotelachBy RS jest dla prawdziwych meżczyzn, którzy jako perfumy mają własny pot.
Jeżeli w RS jest alcantara na fotelach, to basenu nigdy nie bedzie... plamy pewnie tak, ale basenu nigdy.Dobre. Ale kupuje auto, a nie basen w sportowych fotelach![]()