Jak to co? A brak nowego update z dźwiękiem gumowej kaczki przy zamykaniu?Ale co krytykować w tej Tesli oprócz świateł i Wycieraczek?))
Chyba już ma.,..Jak to co? A brak nowego update z dźwiękiem gumowej kaczki przy zamykaniu?
Generalnie w tej recenzji zarzuca jeszcze, że Plaid nie prowadzi się jak reszta "1000KM" aut i to mistrz prostej, w końcu "Drag mode"Ale co krytykować w tej Tesli oprócz świateł i Wycieraczek?))
I kierunkowskazów.Ale co krytykować w tej Tesli oprócz świateł i Wycieraczek?))
Bo miękkie materiały poddają się (uginają) odkształceniom gdy pracuje nadwozie (na przykład na nierównościach lub wykrzyżach) i dzięki temu nie zaczynają hałasować po kilkudziesięciu tysiącach kilometrów. Twarde materiały nie mają tej właściwości i wszystko zaczyna z czasem grzechotać, stukać i hałasować.Mnie zastanawia dlaczego wszyscy "testerzy" macają podszybie czy jest miękkie ?
Jeśli mam wybierać to wolę twarde cycki... byle nie sztuczne.Mnie zastanawia dlaczego wszyscy "testerzy" macają podszybie czy jest miękkie ?
To nie cycki.
Kompletnie odklejone kryterium. Tam się kurz zbiera i im mniej welurowe i bardzie gładkie, tym lepiej. Np. skóra jest dobra na dupie, nie tam
Do tego facet szarpał konsolą jak ja, gdy ją demontowałem aby podpiąć dongla