Sprzedam Tesla Y Extra Autopilot Czarna 10ts km

Martinde1184

Zadomawiam się
Nie szukam debila! Postanowilem wystawić swoją na sprzedaż. Może ktos szuka takiej i sprzedaje na inny rynek. Jak Ci oferta nie pasuje to zachowaj komentarz dla siebie i tyle. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to się odezwie. Jeśli nie to omiń post i wróć do swoich zajęć!

STMS

Pionier e-mobilności
Jak widać sam nie umiesz sprawdzić ceny nowej i dotacji a to tylko świadczy o inteligencji / ignoranctwie

Jeszcze się dziwisz że nowa można kupić taniej bez żadnego kombinowania ze ściąganiem z DE

Martinde1184

Zadomawiam się
Człowieku, euro teraz stoi po4,35? Więc 50tys € to około 215tys zł. Więc nawet Tesla gotowa do odbioru za 235 tys bez Rozszerzonego Autopilota i bez dotacji wychodzi drożej niż moja używka. Ceny sprawdzałem skonfigurowanej akurat ze względu na tego Autopilota. Masz rację że nie sprawdziłem cen już gotowych ale to nadal są droższe Auta niż moja używka! Powtórzę jeszcze raz. Nie pasuje Ci oferta to idź dalej!

STMS

Pionier e-mobilności
Widzę że liczyć też nie umiesz tak jak uznajesz Polaków za idiotów którzy zamiast kupić nowego z salonu z dotacją wezmą pod uwagę używkę z DE w tej samej cenie

AP rozszerzony nie ma teraz sensu

less

Posiadacz elektryka
Słowo klucz dotacja
Inteligencja nie grzeszysz
Czytaniem ze zrozumieniem też nie
Żeby być precyzyjnym nie każdy jest przedsiębiorcą albo ma Kartę Dużej Rodziny. Wtedy dotacja to 18.750 i to tylko do ceny brutto 225.000 PLN, więc LR nie łapie się na żadną dorację

Martinde1184

Zadomawiam się
Akurat o dotacji w Polsce nie wiem za wiele. Ale dziękuję less za odpowiedź. To tylko utwierdza mnie że Pan STMS lubi szukać dziury w całym. Jeśli chodzi o inteligencję to Panie STMS czasami nie warto traktować ludzi z góry bo Pan less chyba poinformował nas oboje jeśli chodzi o Pańskie słowo klucz czyli dotacje. Także jeszcze raz zapraszam Pana STMS do zajęcia się czymś pożytecznym a nie moim postem. Życzę miłego wieczoru

STMS

Pionier e-mobilności
Żeby być precyzyjnym nie każdy jest przedsiębiorcą albo ma Kartę Dużej Rodziny. Wtedy dotacja to 18.750 i to tylko do ceny brutto 225.000 PLN, więc LR nie łapie się na żadną dorację

uważasz, że ktoś na etacie co potrafi zarobić 200k luźne na samochód skusi się na używkę nieznaną dla oszczędności niecałe 20 tys ?

jak policzysz koszty sprowadzenia do PL, niepewności, rejestracji [jest droższa niż nowego z salonu] to faktycznie gość szuka niedorozwiniętego z kasą ... powodzenia :ROFLMAO: