inter
Pionier e-mobilności
Są mininalne na auta demo.A o jakich rabatach tu mówimy? Na TM3 HL nie ma żadnych rabatów.
Są mininalne na auta demo.A o jakich rabatach tu mówimy? Na TM3 HL nie ma żadnych rabatów.
Trudno patrzeć na to jako okazjęSą mininalne na auta demo.
Dlatego napisałem minimalne. W Niemczech do końca roku, Tesla dopłaca różnicę w dopłacie BAFA, ale kto wie, co się po 1 stycznia wydarzyTrudno patrzeć na to jako okazjęZ tego co widzę jest jedna nowa 3 na stocku w cenie katalogowej.
Bronić jakości KIA to większy wstyd niż bronić księży pedofilii. Powinni na to przygotować jakieś paragrafy.Ikonka byla, jaka byla, po piszesz bzdury - nie wiem, w jakiej "kijance" siedziales, natomiast wiem w jakiej ja (pierwszy raz w zyciu) i bylem pod mega wrazeniem tego i jak jest w srodku.
A tekstem o "ilosci plastiku" vs Tesla, to juz strzeliles sobie w kolano. EOT.
Trochę mało przekonujaca argumentacja.Sama nazwa marki już ją dyskwalifikuje.
Killed In Action
Lata temu taka KIA Rio rzeczywiście mogła uchodzić za markę budżetową ale już taka KIA Stinger kilka lat temu wciągała na śniadanie większość europejskich aut w swoim przedziske cenowym w tym Mercedesa, Audi czy BMW nie wspominajac juz o pojazdach z innych psnstw Europy. Dotyczyło to zarówno układu napędowego, zaawansowania technologicznego, komfort czy jakości wykończenia wnętrza.Sama nazwa marki już ją dyskwalifikuje.
Killed In Action