Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Trudno patrzeć na to jako okazję ;) Z tego co widzę jest jedna nowa 3 na stocku w cenie katalogowej.
Dlatego napisałem minimalne. W Niemczech do końca roku, Tesla dopłaca różnicę w dopłacie BAFA, ale kto wie, co się po 1 stycznia wydarzy ;).

kubatar

Pionier e-mobilności
A Tesla wyda auto klienta na podstawie pełnomocnictwa innego niż notarialne? Jeśli nie to co ci "własna" laweta pomoże? Załatwiać u notariusza takie papiery to znowu strata czasu i pieniędzy.
Poza tym Tesla obniżając ceny nie sprzedaje tego poniżej kosztów. Bądźmy realistami - mają dobre marżę jak na automotive.

zibizz1

Pionier e-mobilności
No jasne że wyda, tak wydają wszystkie leasingowane, nie trzeba notariusza. Ja swoją odebrałem na lawecie z upoważnienieniem. 5 dni później cena wzrosła o 50tys

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Ikonka byla, jaka byla, po piszesz bzdury - nie wiem, w jakiej "kijance" siedziales, natomiast wiem w jakiej ja (pierwszy raz w zyciu) i bylem pod mega wrazeniem tego i jak jest w srodku.
A tekstem o "ilosci plastiku" vs Tesla, to juz strzeliles sobie w kolano. EOT.
Bronić jakości KIA to większy wstyd niż bronić księży pedofilii. Powinni na to przygotować jakieś paragrafy.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Sama nazwa marki już ją dyskwalifikuje.

Killed In Action
Lata temu taka KIA Rio rzeczywiście mogła uchodzić za markę budżetową ale już taka KIA Stinger kilka lat temu wciągała na śniadanie większość europejskich aut w swoim przedziske cenowym w tym Mercedesa, Audi czy BMW nie wspominajac juz o pojazdach z innych psnstw Europy. Dotyczyło to zarówno układu napędowego, zaawansowania technologicznego, komfort czy jakości wykończenia wnętrza.