Bronek

Pionier e-mobilności
Jasna choinka, no i wymienili mi wahacze dolne a auto skrzypi jak skrzypiało bo trzeba było wymienić wahacze górne :/. Nic jadę chyba do rvrepair żeby to nasmarowali i będzie git…. Eh szkoda słów.
Swożeń górny. Jedna śruba i smar. Nie trzeba na ogół wymieniać wahacza
Jak pisałem 50 zł u Pana Janka
To była przypadłość pierwszych bo miały smar kalifornijski i wg w/w Pana Janka do dupy.
Mi nasmarowali kilka lat temu i do dzisiaj ok A dolne wahacze wymieniono bo.... tak... akcja serwisowa " po cichu"

slaveq

Pionier e-mobilności
Swożeń górny. Jedna śruba i smar. Nie trzeba na ogół wymieniać wahacza
Jak pisałem 50 zł u Pana Janka
To była przypadłość pierwszych bo miały smar kalifornijski i wg w/w Pana Janka do dupy.
Mi nasmarowali kilka lat temu i do dzisiaj ok A dolne wahacze wymieniono bo.... tak... akcja serwisowa " po cichu"

Troszkę sie cykam do pana Janka. Zapytam kiedy w evrepair mają terminy. A może ktoś z Krakowa lub okolic coś takiego u swojego pana Janka robił i może polecić miejsce?

to_masz

Posiadacz elektryka
pan dostaje od nas Wall Connector za free, Pana hotel (punkt ładowania docelowego) umieszczamy na naszej mapie z Destination Chargerami ale za to musi Pan udostępnić za darmo możliwość naładowania każdej Tesli
Tak to dokładnie działa ze wszystkimi destination chargerami

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja wiem, tylko nie chce mi się stać i tłumaczyć „panie Janku pan się nie boi to jest zwykła część, ja panu powiem wszystko jak zrobić”
Masz kiepskiego Pana Janka albo tak to sobie wyobrażasz?
To normalka dla mechanika. Tesla tylko z nazwy jest straszna, bo inna
Mieszkam na zadupiu i jakoś, ani warsztaty ani wulkanizatorzy nie mają oporów przed elektrykami.
To my demonizujmy te samochody, a Tesle tym bardziej
To jest po prostu normalne zawieszenie i w innych samochodach ten element jak są niemal identyczne lub bywają takie często o ile nie zawsze? . Nawet gdyby trzeba było wymienić to można kupić, tylko wtedy po co? Jak jest gwarancja.
Najczesciej smarują nawet w Ząbkach
To normalnie robi uczeń na polecenie szefa.
A w Serwisie tu opisywaneo jak nie dokręcono i koło uciekło , więc to zależy nie od miejsca a od czlowieka.
Zresztą widać jaka może być fachowa robota - wymieniono dolny a skrzypi nadal...

krzyss

Pionier e-mobilności
No ja tak mialem z hamulcami… nie wiemy czy bedziemy umiec itp.
A potem… eee to mniej roboty niz w BMW bo tu sie tylko odkreca i wszystko samo schodzi…

A wahacze mi na gwarancji tez wymienili tylko dolne, i przestalo skrzypiec… Bronek miales pewnie jeszcze jakies wczesne gorne i dlatego u Ciebie tez je powinni wymienic, ale pewnie serwisowka nie przewiduje ;)

slaveq

Pionier e-mobilności
No ja tak mialem z hamulcami… nie wiemy czy bedziemy umiec itp.
A potem… eee to mniej roboty niz w BMW bo tu sie tylko odkreca i wszystko samo schodzi…

A wahacze mi na gwarancji tez wymienili tylko dolne, i przestalo skrzypiec… Bronek miales pewnie jeszcze jakies wczesne gorne i dlatego u Ciebie tez je powinni wymienic, ale pewnie serwisowka nie przewiduje ;)
No właśnie onto mi chodzi, ja mam też chyba wczesne górne wahacze. Dobra przekonaliście mnie pojadę do pana Janka :).

Najnowsze dyskusje