fajnie, że podrążyłeś temat. nie można im odpuszczać bo traktują nas jak ciemną masę. super akcja. czekasz na juniper? kiedy się spodziewasz wejścia na rynek?GAME OWER
Dalej nie szukam u mnie jest F z Berlina
Cyfra 7: Typ układu napędowego
- Ładowarka A = 10 kW (USA 2012-2013)
- B = ładowarka 20 kW (USA 2012-2013)
- Ładowarka C = 10 kW z możliwością ładowania prądem stałym (USA 2012-2013)
- Ładowarka D = 20 kW z możliwością ładowania prądem stałym (USA 2012-2013)
- E = NMC / NCA (dla pojazdów przyjeżdżających z Szanghaju.)
- E = „Elektryczny” (dla pojazdów, które nie pochodzą z Szanghaju.) Jeśli cyfra 8 = S, to akumulator LFP firmy BYD.
- F = LFP (dla pojazdów przyjeżdżających z Szanghaju.)
- F = LFP (dla pojazdów, które nie pochodzą z Szanghaju.) Jeśli cyfra 8 = S, to akumulator LFP firmy CATL.
- H = Bateria litowo-jonowa — duża pojemność (NMC)
- S = Bateria litowo-jonowa – standardowa (NMC)
- V = Bateria litowo-jonowa – o bardzo dużej pojemności (NMC)
Dzisiaj dzwonił do mnie człowiek z Ząbek chyba jakiś średni szczebel i pyta ;fajnie, że podrążyłeś temat. nie można im odpuszczać bo traktują nas jak ciemną masę. super akcja. czekasz na juniper? kiedy się spodziewasz wejścia na rynek?
rewelacja. respect.Dzisiaj dzwonił do mnie człowiek z Ząbek chyba jakiś średni szczebel i pyta ;
=- o co chodzi ??
- O to samo od początku , chcę wiedzieć co kupuję
=- A konkretnie dlaczego BYD ?
- Bo krzywa ładowania lepsza
=- A skąd ta wiedza że lepsza ? to wiedza "Społecznościowa" i czy zna Pan nową wersję/aktualizację ( V2 V3 ? nie pamiętam) bo tam krzywa CATL też jest rewelacyjna.
- to poproszę ten wykres
=- Tesla tego nie udostępnia ,ale on testował i krzywa była super
- To skąd Pan wie którą baterię Pan testował jak Tesla nie udostępnia danych jaka jest bateria w aucie ?
=-YYYY , to znaczy ze chce Pan zrezygnować /wycofać zamówienie
-Tak ale nie z mojej winy (oplata 1200zł) ,przed rezerwacją pytałem pracowników i na podstawie informacji (telefoniczna )-"na pewno BYD ,bo to z Berlina i tak zawsze było" podjąłem decyzję o zakupie ,(wprowadzenie w błąd/zatajenie informacji )
=- No to zobaczymy ,co na to centrala
Niezaleznie od tego jaka bedziesz mial baterie zastanow sie czy chcesz tesle… tu bedziesz mial zawsze problemy. Beda robili co chca, zmieniali oprogramowanie na gorsze itp.Dzisiaj dzwonił do mnie człowiek z Ząbek chyba jakiś średni szczebel i pyta ;
=- o co chodzi ??
=- A skąd ta wiedza że lepsza ? to wiedza "Społecznościowa" i czy zna Pan nową wersję/aktualizację ( V2 V3 ? nie pamiętam) bo tam krzywa CATL też jest rewelacyjna.
- to poproszę ten wykres
- To skąd Pan wie którą baterię Pan testował jak Tesla nie udostępnia danych jaka jest bateria w aucie ?
-Tak ale nie z mojej winy (oplata 1200zł) ,przed rezerwacją pytałem pracowników i na podstawie informacji (telefoniczna )-"na pewno BYD ,bo to z Berlina i tak zawsze było" podjąłem decyzję o zakupie ,(wprowadzenie w błąd/zatajenie informacji )
"Super krzywa k..." HeheDzisiaj dzwonił do mnie człowiek z Ząbek chyba jakiś średni szczebel i pyta ;
=- o co chodzi ??
- to poproszę ten wykres