PowerDot zbuduje 600 stacji ładowania na parkingach Biedronki

Kuba

Zadomawiam się

nabrU

Moderator
Specjalnie dla wielbicieli biedronek:

Kibicuję tym w świętokrzyskim, a w Ostrowcu szczególnie. Może nie będzie jaj, że jak przyjadę do rodziny to będę musiał jechać 20km do najbliższej i jedynej 22kW

Michal

Moderator
Masz tam 9 biedronek, to chyba szansa duża :)

nnnnn

Pionier e-mobilności
Kibicuję tym w świętokrzyskim, a w Ostrowcu szczególnie. Może nie będzie jaj, że jak przyjadę do rodziny to będę musiał jechać 20km do najbliższej i jedynej 22kW
Ja też wyczekuje, bo wypad na weekend z Krakowa do Ostrowca Corsą odpada. Teraz w Starachowicach w galerii jest coś szybszego niż Bałtów.
1706913142372.png

Last edited:

nabrU

Moderator
Został miesiąc 'obiecanek' więc powracam do mojego 'ulubionego' tematu. Ktoś mi poda ile działa ładowarek (z tych 600 obiecanych) przy sklepach Biedronki :unsure:

OldSeb

Posiadacz elektryka
U mnie na dzielni stanęła chyba jedna a na policzenie Biedronek to palców jednej ręki raczej zabraknie. Zresztą przy tych 3.14PLN za DC jakie zaproponowali to dla mnie mogą zdemontować tą jedną i spadać na drzewo.

nabrU

Moderator
Ale mnie kompletnie nie interesuje ile jest Biedronek czy ile kosztuje ładowanie (do najbliższej Biedronki mam jakieś 1400km :ROFLMAO:). Staram się dowiedzieć czy potrafią spełnić obietnice...

Michal

Moderator
Jest 245, miesięcznie oddają jakieś 20, ale mają opóźnienie w zgłaszaniu, więc powinno być ~280 do końca roku ale potwierdzi się pod koniec lutego.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Ale mnie kompletnie nie interesuje ile jest Biedronek czy ile kosztuje ładowanie (do najbliższej Biedronki mam jakieś 1400km :ROFLMAO:). Staram się dowiedzieć czy potrafią spełnić obietnice...
Chyba tylko naiwni liczyli 😉
Mnie natomiast interesuje jakie stawki proponują bo tani prąd przy Biedronkach, ze względu na skalę, zrobiłby dużo dobrego dla rynku EV. Teraz to wygląda na jakiś sabotaż zlecony przez mafię petro-kawowo-parówkową 😉

KrzysztofFly

Moderator
Został miesiąc 'obiecanek' więc powracam do mojego 'ulubionego' tematu. Ktoś mi poda ile działa ładowarek (z tych 600 obiecanych) przy sklepach Biedronki :unsure:
Jakbyś chciał policzyć, to u mnie jest jedna ;) (a Biedronki są dwie). W sumie ładowałem się na niej dwa razy testowo, w tym raz za darmo zaraz po uruchomieniu, bo mnie za ładowanie nie skasowali.