Badanie techniczne TM3 Kraków

slaveq

Pionier e-mobilności
Polećcie jakiegoś przyzwoitego diagnostę w Krakowie (najlepiej Bronowice/Prądnik), gdzie znają Tesle i nie trzeba objaśniać.

Czy AWD robi dla diagnosty różnicę?

Dzięki
Ja kilka razy byłem u panów w Modlnicy na wylocie z Krakowa na Olkusz. Pojechałem nie z przeglądem ale wyregulować światła bo sobie je sam rozregulowałem :). Panowie są otwarci i nic nie musiałem objaśniać aczkolwiek nie wiem czy robili przeglądy ev już. W mojej okolicy tyle tego jeździ, że myślę że mieli do czynienia. No i mają czynne do 22.

O tutaj: https://maps.app.goo.gl/PyYw4SBYfP5BqgSD7?g_st=ic

Michal

Moderator
Dołączam się do pytania :). Wysyp TM3 z perwszej dostawy PL ustawia się w kolejkę do przeglądu technicznego ;).
Pierwsza dostawa miała już przeglądy w grudniu ;)

nnnnn

Pionier e-mobilności
Ja w Corsie robiłem przegląd w Madrocar, Radziszów. Bez problemów.

Robiłem tam też Outlandera Phev, który ma AWD i też bez problemu.

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ja wysyłam żonę…. „Panie ja się nie znam…otwieram wciskam hamulec drive i jadę…” 😜🤣🤣🤣
Sprawdzali wam numer vin ze słupka B pasażera?

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie byla kamerka w Tm3 z przodu i pisalem juz tu, jak przede mną facet badał jakiegoś suva.
Widok mialem na kanał. Stal patrzył na buty i machal latarką po rogach aby klient w aucie myślał ze sprawdza, widzący ruchy światła.
Potem bylem ja, ale to stary znajomy, z 20 aut tam przeglądałem. Na marginesie zawsze brali 100 zł
Dopiero rok czy dwa temu dowiedziałem sie ze przegląd jest tańszy.
Teraz ponoć 98 a oni od ok 20 lat zawsze 100.
Pomachal latarką i sprawdził hamulce
Napiwek sie należał :)

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Ja kilka razy byłem u panów w Modlnicy na wylocie z Krakowa na Olkusz.
Tam pojechałem. Poszło gładko poza tym, że za każdym razem trudziłem się z włączeniem luzu 😅
Diagnosta trochę się dziwił, że vin jest naklejony, nie wybity, ale nie drążył sprawy

Last edited: