Bezpieczniki / oświetlenie bagażnika

krzyss

Pionier e-mobilności
View attachment 16046
Podłączony z prawej strony zaczął działać. Jednak jego ułożenie pod uszczelką nie jest proste. Przy układaniu znowu przestał świecić razem z prawą lampką. Jutro sprawdzę czy z powrotem zacznie działać.
Moze jednak doprowadz niezalezne zasilanie ?

gkas

Zadomawiam się
Mam listwę kupiona przez Ali. Nie działa w Tesli 3 hl. Chciałem sprawdzić napiecie i przestała mi świecić 1 lampka w bagażniku. Zobaczymy czy znowu zacznie. Czy ktoś wie dlaczego te listwy z Ali nie działają? Bo w domu na zasilaczu 12v działa ok. Albo jak podłączyć żeby działała?

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam listwę kupiona przez Ali. Nie działa w Tesli 3 hl. Chciałem sprawdzić napiecie i przestała mi świecić 1 lampka w bagażniku. Zobaczymy czy znowu zacznie. Czy ktoś wie dlaczego te listwy z Ali nie działają? Bo w domu na zasilaczu 12v działa ok. Albo jak podłączyć żeby działała?
Za duzy prad bierze. Musisz pociagnac prad z zapalniczki a wzbudzenie z lampki.

eyehanter

Nowy na Forum
Hej dalej trwają dyskusje czemu nie działa ale nikt nie wrzucił info że u niego działa inna forma niż zmiana żarówki. Serio nikt nie dodał ledów do bagażnika ?

krzyss

Pionier e-mobilności
Hej dalej trwają dyskusje czemu nie działa ale nikt nie wrzucił info że u niego działa inna forma niż zmiana żarówki. Serio nikt nie dodał ledów do bagażnika ?
Ale czego oczekujesz ?
Informacji jak oszukac auto ?
Masz za duzy pobor pradu na tym LED bo chinczyk tak to zaprojektowal i nie przetestowal. Tesla nie ma bezpiecznikow tylko uklad ktory mierzy za duzy prad po podlaczeniu wiec odcina Ci zasilanie.
Powyzej napisalem co zrobic… takie uklady stosuje sie tez w innych autach.
Np. Modul haka tez w wielu autach nie bierze swiatla z wiazki tylko bezposrednio z akumulatora a wzbudzenie i sterowanie nastepuje ze standardowego kabelka od swiatel.