Jusand
Posiadacz elektryka
Dwa lata temu za e208 dałem 153 tys. Dziś nawet bym się nie zastanawiał. Zresztą latem w Niemczech go widziałem i bardzo mi się podobał.Za premium 36990eur. Przy obecnym kursie poniżej 160tys pln.
Nie.
Dwa lata temu za e208 dałem 153 tys. Dziś nawet bym się nie zastanawiał. Zresztą latem w Niemczech go widziałem i bardzo mi się podobał.Za premium 36990eur. Przy obecnym kursie poniżej 160tys pln.
Nie.
Czyżby był w Polsce dostępny?7. Ostateczny werdykt.
Po pierwszych zaskoczeniach w czasie jazdy szybko się przyzwyczaiłem. Chyba spodziewałem się tego samego co już mam w Leafie/Mustangu, a w Smarcie jest po prostu inaczej. Czy gorzej? Chyba tak, ale do przeżycia, nie są to wady przekreślające zakup. Za to nadrabia jakością jazdy, jest naprawdę dobrze. Zawieszenie lepiej zestrojone niż w Mustangu, prowadzenie lepsze niż w Leafie. Jednak RWD jest zdecydowanie dla mnie (a nie FWD). No więc podjęliśmy decyzję, że bierzemy. Auto do odbioru w sierpniu. Co mi pasuje, bo wtedy kończy mi się leasing na mustanga.
Czyżby był w Polsce dostępny?
dobra cenaZa premium 36990eur.
Super fajnie, ale to Polskie forum, i wypada bardziej precycyjnie się wypowiadaćWystarczy dokładnie czytać (mowa tu o cenie w Euro) i oglądać zdjęcia (samochody w salonie w tle mają niemieckie rejestracje). Więc odpowiedź jest raczej przecząca...
Ceny w euro, więc i auto nie w Polsce. Co nie zmienia faktu, że Polak może je sobie kupić.Super fajnie, ale to Polskie forum, i wypada bardziej precycyjnie się wypowiadać![]()
Nie da się?Nie.
Nie da się.Nie da się?