Tesla Y NOWY model 2024 :)

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Jak w temacie, ostatnio jako, że temat mnie interesuje widzę bardzo dużo informacji na ten temat
"Nowy model 2024 Tesla Y!"
dla przykładu:

Taka papka marketingowa o Tesli... stworzona dla Amerykańskiego odbiorcy.
0 konkretów masa marketingu.

Ale pominę to... jakieś konkrety ktoś zna?
Jaki "większy zasięg" a o tym mowa na początku. Co tam właściwie się zmieniło w modelu 2024.

Mi to wygląda na walkę z efektem Osborne'a ... ale na tą walkę nie przeznaczyli NIC nowego (z ulepszeń). Co mnie cholernie dziwi.

Last edited:

Grzesiek

Pionier e-mobilności
przecież to kanał generowany przez AI, z botami jako subskrybenci, likeujący. pełno tego zaśmieca YT i nie warto tego linkować
ok, dobra. Ale to tylko przykład.
W innych miejscach też się pojawia informacja o "nowy model 2024" gdzieś tam o Kanadzie itp.
Ogólnie w wielu miejscach. Nawet jeśli to kanał generowany przez boty to chwalą się nowym modelem 2024. To jest tematem wątku. Nie ten konkretny kanał czy materiał.

edyt.
pofatygowałem się na strone tesli.com

"New 2024 Model Y vehicle purchases qualify for a federal iZEV incentive. Eligible buyers may claim one iZEV incentive per year, subject to availability. Additional provincial incentives may also be available. Learn More"

K

Krzysztof2670

Gość
ok, dobra. Ale to tylko przykład.
W innych miejscach też się pojawia informacja o "nowy model 2024" gdzieś tam o Kanadzie itp.
Ogólnie w wielu miejscach. Nawet jeśli to kanał generowany przez boty to chwalą się nowym modelem 2024. To jest tematem wątku. Nie ten konkretny kanał czy materiał.

edyt.
pofatygowałem się na strone tesli.com

"New 2024 Model Y vehicle purchases qualify for a federal iZEV incentive. Eligible buyers may claim one iZEV incentive per year, subject to availability. Additional provincial incentives may also be available. Learn More"
Tak jak powiedział kolega, to fake robiony przez AI.
Łapiesz się niestety na krzykliwe filmiki robione dla klików - to jest ich jedyny cel.

Generalnie dodatki w stanach bazują na pochodzeniu baterii.

X

xDDD

Gość
"Jak w temacie, ostatnio jako, że temat mnie interesuje widzę bardzo dużo informacji na ten temat" - czytasz w ogóle to co piszesz zanim klikniesz WYSLIJ?

H

Hightower2

Gość
Jak w temacie, ostatnio jako, że temat mnie interesuje widzę bardzo dużo informacji na ten temat
"Nowy model 2024 Tesla Y!"
dla przykładu:

Taka papka marketingowa o Tesli... stworzona dla Amerykańskiego odbiorcy.
0 konkretów masa marketingu.

Ale pominę to... jakieś konkrety ktoś zna?
Jaki "większy zasięg" a o tym mowa na początku. Co tam właściwie się zmieniło w modelu 2024.

Mi to wygląda na walkę z efektem Osborne'a ... ale na tą walkę nie przeznaczyli NIC nowego (z ulepszeń). Co mnie cholernie dziwi.
Spójrz na swoje pierwsze zdanie i dostrzeż ile razy używasz tego samego słowa, a piszesz o papce marketingowej....

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Nie ma to jak dyskusja. :)
Siła argumentów.

W drugim wątku jest cytat ze strony tesla.com
Dotyczącego nowego modelu 2024 w Kanadzie.
Tutaj to też fake?

Nawet Wam pogrubilem fragmenty które są istotne. A Wy zwyczajnie to pominęliście. Wolę mieć problemy z gramatyka niz logicznym myśleniem

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Zamiast podyskutować na "ciekawy" temat wolicie atakować personalnie.

Zachowanie gorsze niż osoby tworzące takie filmiki jak podlinkowałem.
Swoją drogą temat tez ciekawy w jakim celu one powstały. Chociaz to by zakrawało o teorie spiskowe.

jnsk3k

Zadomawiam się

Grzesiek

Pionier e-mobilności
W temacie liftingu modelu Y, podobnego jak niedawno miał model 3, zwanego też model Y Juniper, to z różnych informacji wynika że raczej będzie to początek roku 2025, a nie 2024.

No tak, racja. Ale to nie chodzi o Juniper. A raczej o ten model aktualny. Ale jako,że piszą "new" to można zrozumieć, że ma coś nowego względem poprzedniego.
Wyglada na to, że jednak nie ma nic ulepszonego. A new to znaczy, że jest nowy z tej produkcji.

Chyba tylko tyle.

Właśnie to jest tematem tego wątku. Czy cos sie pojawiło w nowym 2024 modelu.

Jedyne co się dowiedziałem, że nieskładnie zalozylem wątek i filmik który podlinkowalem to clickbait.