inter
Pionier e-mobilności
Nie wiem czy taki pełen, wracając rok do tyłu stock nawet mniejszy i dotyczy Y i 3.Stock pełen. W sumie prymitywna zagrywka, na którą nikt nie nabierze się drugi raz, patrząc na ofertę w Polsce.
Nie wiem czy taki pełen, wracając rok do tyłu stock nawet mniejszy i dotyczy Y i 3.Stock pełen. W sumie prymitywna zagrywka, na którą nikt nie nabierze się drugi raz, patrząc na ofertę w Polsce.
Nie wiem czy taki pełen, wracając rok do tyłu stock nawet mniejszy i dotyczy Y i 3.
I zamiast obniżać ceny na inventory, to podnieśli.Ale popyt mniejszy, a deadline na czyszczenie minął w piątek.
Nawiązujesz do spadku popytu? Bo obniżki na stoku są takie same jak ceny przed podwyżką.I zamiast obniżać ceny na inventory, to podnieśli.
Rozumiem, że prima aprilis 🛀No i to już jest konkret. Nowy kwartał i od razu z grubej rury. Niestety kto mnie uprzedził ale następnej już nie odpuszczę...
To ja !No i to już jest konkret. Nowy kwartał i od razu z grubej rury. Niestety kto mnie uprzedził ale następnej już nie odpuszczę...
Na kiedy masz odbiór? 🙂To ja !
Bedzie Y !
29 lutegoNa kiedy masz odbiór? 🙂