Supercharger Białystok

sd tosia

Posiadacz elektryka
Last edited:

Michal

Moderator
A to ciekawe :D Tam nawet nie zapowiadali, miała być Ostrowia Mazowiecka jeszcze w tym kwartale (3Q2021):
1632133044679.png

p0li

Pionier e-mobilności
kolo mnie w miescie postawili przy McDonaldzie podwojna ladowarke 350kW - na mapie jeszcze jej nie ma, ale ze przejezdzalem niedaleko to przetestowalem - z cytryna dziala :D

krzyss

Pionier e-mobilności
kolo mnie w miescie postawili przy McDonaldzie podwojna ladowarke 350kW - na mapie jeszcze jej nie ma, ale ze przejezdzalem niedaleko to przetestowalem - z cytryna dziala :D
A gdzie to ? SuC ?

JareG

Pionier e-mobilności
A gdzie to ? SuC ?
Za zachodnią granicą :LOL:
A u nas z samego postawienia to bym się nie cieszył - teraz poczekają na dopuszczenie do użytkowania.. a niektóre czekają już chyba z rok, jak nie więcej :mad:

Pozdrawiam

danielm

Pionier e-mobilności
A to ciekawe :D Tam nawet nie zapowiadali, miała być Ostrowia Mazowiecka jeszcze w tym kwartale (3Q2021):
Nieee, te pinezki to tylko placeholdery nie mające żadnego znaczenia. Lućmierz przez 5 lat był Strykowem na mapie. Z drugiej strony Radom i Rzeszów pojawiły się znienacka. drugie Katowice też więc kto wie.

krzyss

Pionier e-mobilności
nie SuC, normalny CCS
i jest tu View attachment 2113
No to blagam, w watku o SuC w Bialymstoku ty wyskakujesz ze za granica postawili 350kW i dziala :)
Ja rozumiem ze czesto lejemy wode w roznych watkach nie na temat, ale to juz chyba troszke za duzo :)

p0li

Pionier e-mobilności
No to blagam, w watku o SuC w Bialymstoku ty wyskakujesz ze za granica postawili 350kW i dziala :)
Ja rozumiem ze czesto lejemy wode w roznych watkach nie na temat, ale to juz chyba troszke za duzo :)
no wiesz - a może ktoś będzie akurat przejeżdżał... z tragażami ;)
i mu się ta informacja przyda

z drugiej strony - tu (w kraju słynącym z biurokracji) stawiają ładowarkę w kilka dni i ona od razy jest czynna - bo musi zarabiać
w .pl jakoś to dziwnie idzie - niby coś tam postawią a nie działa albo zepsute albo niekompatybilne

krzyss

Pionier e-mobilności
no wiesz - a może ktoś będzie akurat przejeżdżał... z tragażami ;)
i mu się ta informacja przyda

z drugiej strony - tu (w kraju słynącym z biurokracji) stawiają ładowarkę w kilka dni i ona od razy jest czynna - bo musi zarabiać
w .pl jakoś to dziwnie idzie - niby coś tam postawią a nie działa albo zepsute albo niekompatybilne
Bo Państwowy urząd musi ODEBRAĆ ! mimo ze pewnie gość nie ma zbyt dużego pojęcia o ładowarkach to stępelek i tona papieru musi byc.
Przypominnam że u nas trzeba mieć zaświadczenie o zwolnieniu z akcyzy... mimo ze w ustawie jest ze EV jest z niej zwolnione :p