danielm
Pionier e-mobilności
jeśli pomógł reset BT to wina jest w telefonie nie w apce niestety.Dzisiaj niestety musiałem wyłączyć i włączyć BT, żeby otworzyć auto :/
Rzeczywiście chyba coś zwalili z tą aktualizacją![]()
jeśli pomógł reset BT to wina jest w telefonie nie w apce niestety.Dzisiaj niestety musiałem wyłączyć i włączyć BT, żeby otworzyć auto :/
Rzeczywiście chyba coś zwalili z tą aktualizacją![]()
Raczej nie, bo jeżeli następnego dnia już działa to co się stało? Telefon się naprawił? Miałem tak jak ktoś już wcześniej napisał: 1 dzień po upgrade apki telefon nie działał jako klucz, a dziś od rana jakby do niczego innego nie był stworzonyjeśli pomógł reset BT to wina jest w telefonie nie w apce niestety.
wygląda na taką która nawet nie weszła do masowej dystrybucji tylko jakaś fabryczna bo druga cyfra w sofcie jest zawsze podzielna przez 4 i wskazuje miesiąc aktualizacji.A ja mam jakąś dziwną wersję 2021.3.106 wygląda na mega starą co?
Ok czyli czekam na update.wygląda na taką która nawet nie weszła do masowej dystrybucji tylko jakaś fabryczna bo druga cyfra w sofcie jest zawsze podzielna przez 4 i wskazuje miesiąc aktualizacji.
napisz do serwisu maila może coś wypchną bo tak być nie powinno [email protected]Ok czyli czekam na update.