Ten jest ciekawy bo ma jakąś komunikację i można go pożenić z kartą rfid od tesli nawet. Tyko z wyglądu taki sobie...Lepszą cenę ma ten https://www.ebay.pl/itm/225925609272? bez promocji na ibood.
Ten jest ciekawy bo ma jakąś komunikację i można go pożenić z kartą rfid od tesli nawet. Tyko z wyglądu taki sobie...Lepszą cenę ma ten https://www.ebay.pl/itm/225925609272? bez promocji na ibood.
Wersja bez kabla. Tak żeby być świadomym.Jak ktoś dalej poluje to jest za 583 PLN
Bez kabla, bez wi-fi, modbus. Generalnie golasWersja bez kabla. Tak żeby być świadomym.
...ale ma wbudowane RCD-DD 6mA! Ja u siebie właśnie zamontowałem (Schneider EVH4S11N2) i sama jakość komponentów, instrukcja i jej szczegółowość (zamieścili nawet na jaką odległość odizolować kable, dokręcić wkręty do ściany czy z jakim momentem dokręcić poszczególne śrubki w wallboxie!) jest top class. Przyjemność podczas montażu porównywalna z przyjemnością podczas składania klocków legoBez kabla, bez wi-fi, modbus. Generalnie golas![]()
Witam wszystkich.
Niebawem odbieram nową Teslę 3 i szukam ładowarki na siłę 11 kW najlepiej mobilnej żeby ją zabierać również na wyjazdy z tego co widzę są na olx i proszę o polecenie co warto zakupić:
Pozdrawiam.
U mnie też już wisi, gotowy do działania....ale ma wbudowane RCD-DD 6mA! Ja u siebie właśnie zamontowałem (Schneider EVH4S11N2) i sama jakość komponentów, instrukcja i jej szczegółowość (zamieścili nawet na jaką odległość odizolować kable, dokręcić wkręty do ściany czy z jakim momentem dokręcić poszczególne śrubki w wallboxie!) jest top class. Przyjemność podczas montażu porównywalna z przyjemnością podczas składania klocków lego![]()
Pytanie czy potrzebujesz koniecznie na siłę. Nie ma sensu kupować 22kw to na pewno o ile nie planujesz w najbliższym czasie kupić BEV z taką ładowarką pokładową. Ja bym polował na okazję kupić coś markowego. Mam taką zasadę że na urządzeniach długotrwale podłączonych do prądu bez nadzoru nie oszczędzam i nie kupuję "krzaków".Witam wszystkich.
Niebawem odbieram nową Teslę 3 i szukam ładowarki na siłę 11 kW najlepiej mobilnej żeby ją zabierać również na wyjazdy z tego co widzę są na olx i proszę o polecenie co warto zakupić:
![]()
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
699 zł: Nowa mobilna w pełni uniwersalna ładowarka do wszystkich samochodów posiadających złącze Type 2, ładowarka ma maksymalną moc ładowania 11KW, oczywiście ładowarką można ładować mniejszym prądem...www.olx.pl
![]()
799 zł: Nowa mobilna uniwersalna ładowarka do wszystkich samochodów posiadających złącze Type 2, ładowarka ma maksymalną moc ładowania 11KW, podłączana do gniazda siłowego 16A lub 32A przez redukcję, ...www.olx.pl
![]()
899 zł: Nowa mobilna uniwersalna ładowarka do wszystkich samochodów posiadających złącze Type 2. Urządzenie ma maksymalną moc ładowania 11KW, podłączana do gniazda siłowego 16A lub 32A przez redukcję,...www.olx.pl
Nie biorę pod uwagę ładowarek 22 kW z racji że Tesla ma tylko ładowarkę pokładową 11 kW.
Chyba że warto 22 kW jako przyszłościowe rozwiązanie np: coś takiego:
![]()
Przenośna ładowarka samochodów EV/PHEV AC Type 2 22 kW
Plug&Play - obsługa prosta jak nigdy wcześniejDzięki funkcji Plug & Play, ładowanie jest szybkiesklep.platinet.pl
Pozdrawiam.
Jest sens.Nie ma sensu kupować 22kw to na pewno o ile nie planujesz w najbliższym czasie kupić BEV z taką ładowarką pokładową.