KrzysztofFly
Moderator
Jedź, przy okazji sprawdzisz czy się światła przełączą automatycznie na ruch prawostronnyChyba mnie pogięło, bo się zastanawiam czy nie wsiąść w Teslę zamiast w Wizzair i nie jechać do PL![]()
Jedź, przy okazji sprawdzisz czy się światła przełączą automatycznie na ruch prawostronnyChyba mnie pogięło, bo się zastanawiam czy nie wsiąść w Teslę zamiast w Wizzair i nie jechać do PL![]()
Jedź, przy okazji sprawdzisz czy się światła przełączą automatycznie na ruch prawostronny![]()
Właśnie nie. Nawet to wyspiarze potrafili odwrócić. U nas ruch prawostronny oznacza jazdę po prawej stronie drogi (odpowiednik amerykańskiego right hand traffic, RHT). A wyspiarze mówią na podstawie tego gdzie w kabinie siedzi kierowca, czyli odpowiednikiem jest… left hand drive (LHD). Dobrze, że nie chodzicie na rękachChyba najpierw na lewostronny![]()
Właśnie dzisiaj kupiłem Ionity PASSPORT a zrezygnowałem z abo GW.Zła wiadomość jest taka, że dziś Greenway na stacji Ionity w Niemczech pokazał mi 4.56 zł za kWh. Dobra jest taka, że Ionity z abonamentem na miesiąc pokazało za to 0.39€, czyli 1.67 zł za kWh.
taki piewca GW w Ionity szok.. piekło zamarzło... czyli jednak dotarły wysokie cenyWłaśnie dzisiaj kupiłem Ionity PASSPORT a zrezygnowałem z abo GW.
Zrobiłem dokładnie tak samoWłaśnie dzisiaj kupiłem Ionity PASSPORT a zrezygnowałem z abo GW.
Jakie wysokie ceny? Nie ma żadnej zmiany ceny. Jest zmiana w roamingu. Dotychczas korzystałem z roamingu GW na zachodzie bo się opłacało i nie było takiego roamingu jak teraz w Ionity. W PL też często z karty GW uruchamiałem Ionity. Nie mam zamiaru rezygnować z ładowarek GW w Polsce gdzie są mi po drodze, ale nie będę korzystał z ich roamingu za granicą więc biorę Ionity bo jest jeszcze tańsze.taki piewca GW w Ionity szok.. piekło zamarzło... czyli jednak dotarły wysokie ceny
Tak, mi też tak pobrali - dzwoniłem do nich i znają już ten problem - będą to poprawiaćWszystko fajnie ale kwotę za abonament Energia Plus pobrali mi "po staremu" (34,99 zł). Też tak macie? Niby drobiazg bo 5 zł ale co do zasady to słabo - miało być 29,99 zł..
mnie również, napisałem maila do nich.Wszystko fajnie ale kwotę za abonament Energia Plus pobrali mi "po staremu" (34,99 zł). Też tak macie? Niby drobiazg bo 5 zł ale co do zasady to słabo - miało być 29,99 zł..