2024.14

inter

Pionier e-mobilności
Tak z ciekawości. Jest tu ktoś na forum kto siedzi w aplikacjach mobilnych? Jak to wygląda z poziomu API systemowego jak chodzi o UWB? Zastanawia mnie jak bardzo problematyczna będzie implementacja tego
To jest osobny moduł w który musi byc wyposażony telefon. Apple to rozwijała z uwagi na swoje TAGi.

flawn

Zadomawiam się
U mnie też już zaktualizowane. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Bagażnik z iPhonem działa, bajka

Kszychu

Pionier e-mobilności
To jest osobny procesor.
Tak, wiem że hardware musi być. Bardziej chodzi mi o to czy trzeba się zintegrować tylko z czystym Androidem i będzie działać wszędzie tam gdzie hardware na to pozwala. Czy trzeba będzie się integrować osobno z Samsungiem, osobno googlem osobno Xiaomi itd

inter

Pionier e-mobilności
Tak, wiem że hardware musi być. Bardziej chodzi mi o to czy trzeba się zintegrować tylko z czystym Androidem i będzie działać wszędzie tam gdzie hardware na to pozwala. Czy trzeba będzie się integrować osobno z Samsungiem, osobno googlem osobno Xiaomi itd
Nie, Tesla na pierwszy ogien wziąła Iphony, bo to najbardzie popularne w stanach.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
A mnie cieszy chyba najbardziej, zmiana prędkości wycieraczek przez kręcenie rolka 🥰

inter

Pionier e-mobilności
A mnie cieszy chyba najbardziej, zmiana prędkości wycieraczek przez kręcenie rolka 🥰
To juz było wcześniej, tylko rolkami sie zmieniało lewa-prawa.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
To juz było wcześniej, tylko rolkami sie zmieniało lewa-prawa.
Tak, Wiem … i właśnie ta zmiana z lewo prawo na góra dół mnie cieszy 😉 dla mnie to bardziej naturalne 😉

Last edited:

piotrpo

Pionier e-mobilności
Tak z ciekawości. Jest tu ktoś na forum kto siedzi w aplikacjach mobilnych? Jak to wygląda z poziomu API systemowego jak chodzi o UWB? Zastanawia mnie jak bardzo problematyczna będzie implementacja tego
Poziom trudności BT. W nowych Androidach jest systemowe API do tego, natomiast w tej chwili obsługują to Google Pixel Pro 6, 7, Samsung Galaxy S21+ (zakładam, że wszystkie wcielenia, ale dokumentacja nie wspomina o Ultra)
Co istotne, dla Androida te biblioteki są aktualnie na poziomie alfa, więc raczej nikt rozsądny tego nie wpuści na produkcję.

mart15

Zadomawiam się
właśnie jestem po krótkim teście otwierania klapy bagażnika. Pod sklepem zadziałało, w garażu już nie. może dlatego, że w garażu auto nie miało zaryglowanych zamków? albo "źle" stałem?

Najnowsze dyskusje