Darmowy SuC do modelu Y. Czerwiec 2024.

JED 3City

Fachowiec
Kolego @JED 3City, masz status 'Zadomawiam się" i nie jest to żadna ujma, ale wczytaj się w Forum bo ja Octopusa i jego 7,5p za prąd wychwalam 'pod niebiosa' i wielokrotnie o tym w detalach na Forum pisałem (poszukaj). Nie marudzę więc jak co niektórzy w tym wątku, że 20k km tylko na pół roku ;)
Nie bede nawet na to odpowiadal, bo CH wie po co robisz zamieszanie, mimo iz KOMPLETNIE Ciebie ten watek nie dotyczy, "PIONIERZE e-mobilnosci".

JED 3City

Fachowiec
Info z dzisiaj.

Te 20 000 km ma byc bez limitu czasowego.

nabrU

Moderator
Nie bede nawet na to odpowiadal, bo CH wie po co robisz zamieszanie, mimo iz KOMPLETNIE Ciebie ten watek nie dotyczy, "PIONIERZE e-mobilnosci".

Super, za język spod budki z piwem (bo CH to raczej nie odniesienie do Szwajcarii) plonk ode mnie 👋

@Michal i @KrzysztofFly - polecam pod rozwagę tego typu wpisy...

zalceson

Nowy na Forum
Niektórzy żyją tylko po to, aby narzekać. To ich nadrzędny cel w marnym życiu.
Na wszystko narzekają, że gdzieś tam taniej, że gdzieś indziej tańszy leasing, że tu to lepsza pogoda, a jeszcze gdzie indziej niższe podatki lub prąd tańszy itd.
Nie pasuje to wyprowadzić się, nie da się czytać tych smętów, smutne życiowe marudy.

Hermes

Posiadacz elektryka
...no ale jednak nie do końca to trafne porównanie ładowania na trasie do jazdy na miejscu i II taryfy :)
Nie wspominając dodatkowo o typowo polsko-zaściankowych perturbacjach z limitami na zużycie prądu i windowania ceny po ich wykorzystaniu.

nabrU

Moderator

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Ta da, mamy i my (y)

I to nawet więcej mil/km i na wszystkie modele i chyba bez limitu 6 miesięcy (bo nic nie ma na ten temat w warunkach). Plus oprocentowanie 0,5% na Model Y.
Te 0,5% to macie dla kredytu dla zwykłych szarych ludzików czy tylko dla firm?

JED 3City

Fachowiec
Super, za język spod budki z piwem (bo CH to raczej nie odniesienie do Szwajcarii) plonk ode mnie 👋

@Michal i @KrzysztofFly - polecam pod rozwagę tego typu wpisy...
Takie wpisy jak Twoj, jak i ten zaraz ponizej, tez powinny byc brane pod uwage, bo w najlepszym przypadku, niczego nie wnosza, a w najgorszym robia to, co napisalem - zeby nie byc goloslownym:
Panowie, proszę mojego sposobu myślenia nie łączyć z sytuacją w kraju bo w PL nie mieszkam od wielu lat ;)
:mad::mad::mad::mad:
Model 3 również otrzymuję 20000 km? Gdzieś można poczytać na stronie Tesla o darmowych km?
Tylko Y.