Evdlaciebie.pl
View attachment 18337
To równie dobrze mogli dać 100k. Luzik, już mojej powiedziałem, że jak 3P odbierzemy za tydzień, dwa to na wakacje robimy tripa po Europie to do grudnia wykorzystamy 😆. Dzięki Elon za wakacje.
Evdlaciebie.pl
View attachment 18337
A Pani Marta (nazwisko na I?) to powiedziała przez telefon czy masz na piśmie?Szkód, że nie do HL 😆.
w drugim temacie ktoś pisze, że bez limitu. Info od p. Marty z tesli.. skąd masz info?
Nie wiem. Napisałem to co mówili w innym temacie.A Pani Marta (nazwisko na I?) to powiedziała przez telefon czy masz na piśmie?
Przez takie myślenie, jest jak jest w tym kraju.Dają coś za darmo i źle. Ludziom się poprzewracało w głowach z dobrobytu chyba...![]()
Nikt Ci nic nie "daje". To transakcja - oni chcą sprzedać auta przed końcem kwartału i próbują Cię zachęcić do zakupu teraz, a nie np. za miesiąc.Dają coś za darmo i źle. Ludziom się poprzewracało w głowach z dobrobytu chyba...![]()
Przez takie myślenie, jest jak jest w tym kraju.
I NIKT NIKOMU nic za darmo nie dał.
Nikt Ci nic nie "daje". To transakcja - oni chcą sprzedać auta przed końcem kwartału i próbują Cię zachęcić do zakupu teraz, a nie np. za miesiąc.
A my możemy oceniać, czy taki pakiet jest atrakcyjny, czy nie.
"Za darmo" to by było, jakby np. zaoferowali taki pakiet obecnym właścicielom Tesli.
Bardziej opłacalny jest promocyjny leasing, który niedawno odpalili niż 20k km SUC, które w pełni wykorzysta jakiś ułamek osób.Panowie, proszę mojego sposobu myślenia nie łączyć z sytuacją w kraju bo w PL nie mieszkam od wielu lat
A jak ktoś już czepia się 'darmowej' semantyki (choć autor watku tak to nazwał) to można z zamówieniem Tesli poczekać do lipca aż 'darmowych / bezpłatnych / bonusowych / gratisowych' (czy jak tam ich nie nazwiecie) kilometrów w ofercie nie będzie. Narzekacie ale jestem pewien, że nikt nie będzie czekał tylko kupi Teslę jak 'ciepłe bułeczki' teraz, bo już widac milion pytań 'czy dostane' . Ot po porostu Polak nie byłby Polakiem jakby nie ponarzekał![]()
Do tego leasing się łączy z tymi 20k km.Bardziej opłacalny jest promocyjny leasing, który niedawno odpalili niż 20k km SUC, które w pełni wykorzysta jakiś ułamek osób.
Biorąc pod uwagę spadki w sprzedaży i nadchodzący Juniper na obecną wersję będzie jeszcze masa promocji.