Juniper - czy warto czekać?

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
tak zgadza się, jednakże podobno mamy niesamowity postęp i kosmiczną technologię. może nie stoisz tyle w serwisie ale na ładowarkach już tak ;) zawsze będą samochody i wyroby samochodopodobne

krzyss

Pionier e-mobilności
Zapomniało się, ile czasu trzeba było poświęcać, aby te wynalazki lat 70-80 jeżdziły?
Ja nie zapomnialem, zrobilem 60kkm w 2 lata fso1500 i tego gowna nigdy nie bede dobrze wspominac.
Nie wiem jak mozna bylo zrobic polonezem 350kkm… to musial byc jakis eksportowy zlom.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
wtedy wszystko zależało od konkretnego egzemplarza ale jak widać na przykładach obecnie ta zależność jest podobna

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Miałem też Poloneza, Malucha - motoryzacyjnie wspomnienia raczej kiepskie. Oczywiście byłem młody, więc było super mieć czym się przemieszczać, ale tandeta to była niesamowita - Polonez psuł się na potęgę, żeby odpalił po 3-ch dniach postoju trzeba było wlewać paliwo do gaźnika, bo "spływało" (?), mieliśmy zamontowany motylek zamiast śruby, dla wygody. Padał moduł "wysokiego napięcia" (zawsze woziliśmy zapasowy, padł z 6-7 razy). Maluch prostszy konstrukcyjnie, ale popsuł mi się ze 3 razy w trasie (a robiłem ich bardzo niewiele), nie byłem w stanie sam naprawić, więc powrót PKSem, a auto zostawało "u Zenka" na wsi, żeby naprawili...

Wracając to Tesli - tu działa to lepiej i mamy assistance :D

JED 3City

Fachowiec
Przecież to spam i chłam. Wysyp jest takich kilkutysięcznych subskrypcji co pieprzà w kółko plotki i zero konkretów żeby nabijać wejścia.
@paradox w moich oczach z tego slynie - ma jakas misje.
Tylko teraz musi znalezc nowy cel po tym, co powiedzial Musk o nowym Y.

Ale zaraz, w/w kolega tego nie zauwazyl?!:p