inter
Pionier e-mobilności
Jak nikt nie siedzi, to zawsze wyłaczony jest. Przynajmniej u mnie w TM3HLCo jakis czas wsiadam do auta jade i jest za goraco, patrze a tam wylaczony tyl..
Jak nikt nie siedzi, to zawsze wyłaczony jest. Przynajmniej u mnie w TM3HLCo jakis czas wsiadam do auta jade i jest za goraco, patrze a tam wylaczony tyl..
I ja wlaczam bo inaczej jest w kabinie za goraco.Jak nikt nie siedzi, to zawsze wyłaczony jest. Przynajmniej u mnie w TM3HL
Nie zauważyłem takiej różnicy, ale po właczeniu tyłu, przód trochę słabiej wieje.I ja wlaczam bo inaczej jest w kabinie za goraco.
Działa, długie przytrzymanie ikony temperatury powoduje wyłączenie klimatyzacji. Nie wiem czy to zależy od wersji procesora (wątpię), natomiast u mnie na Ryzenie działa.
Przerabialem juz to z serwisem. W jednych modelach dziala, w innych nie.Działa, długie przytrzymanie ikony temperatury powoduje wyłączenie klimatyzacji. Nie wiem czy to zależy od wersji procesora (wątpię), natomiast u mnie na Ryzenie działa.
U mnie działa w Tm3hl.Przerabialem juz to z serwisem. W jednych modelach dziala, w innych nie.
Mialem na mysli legacy. W HL raczej dziala bez wyjatkuU mnie działa w Tm3hl.
Auto w garażu czy na zewnątrz?WTF???
Pierwszy raz od nowosci auta przy postoju w domu w nocy auto po aktualizacji zabrało mi 5% w nocy. Ustawienia takie jak zawsze.... brak sentry itp...
Czy ktoś zauważył po nowej aktualizacji prądożerność na postoju?
Doda że zawsze miałem zero poboru.... po tygodniu postoju zeszło max 1%