U mnie to samo. Mają dawać znać. Pytali wstępnie czy będę dostępny.W sobotę dzwonili do mnie z Tesli, czy jestem dostępny na odbiór w Katowicach w piątek lub sobotę.
Biały lakier, czarne wnętrze. Zamowienie z 27 kwietnia.
Odbiór jednak jutro o 11. O ile multi-assist zarejestruje mi dziś auto w KrkU mnie to samo. Mają dawać znać. Pytali wstępnie czy będę dostępny.
Tylko jeden Performance ? A mojego ani widu ani słychuByłem dzisiaj rano w Ząbkach i stoi sobie taki oto Perf
View attachment 18557
View attachment 18558
View attachment 18556
Jest jeszcze Cybertruck pod płachtą ... trochę podejrzałem ale całego nie pozwolili 😀
Wygląda na demo car do salonu.Byłem dzisiaj rano w Ząbkach i stoi sobie taki oto Perf
View attachment 18557
View attachment 18558
View attachment 18556
Jest jeszcze Cybertruck pod płachtą ... trochę podejrzałem ale całego nie pozwolili 😀
Ciekawe, jak ich pytałem przed zamówieniem, czy będą mieć demo Performance, to twierdzili że raczej nie i ew nie wiadomo kiedy ..Wygląda na demo car do salonu.
Mogę się mylić, ale czerwony jakoś w ząbkach podpasował (pdk!)![]()
Wygląda jakby gość wpadł do dziury (albo przeskoczył jakiś próg) na wysokiej prędkości i odpadły mu te zaślepki z felgi oraz uderzył się brzuchem o tą przegrodęW Salzburgu wydali klientowi auto z mocno uszkodzoną obudową akumulatora trakcyjnego ... nie odebrałbym takiego auta ...
To może być moja.Byłem dzisiaj rano w Ząbkach i stoi sobie taki oto Perf
View attachment 18557
View attachment 18558
View attachment 18556