Postaram się wrzucić jutro, bo dziś już nie mam siły.
Nic nie skrzypi, w jestem wyczulony. Wentylator od chłodzenia foteli mocno słuchać, ale to w każdym HL.
Odległości przy masce są równe na oko. Zdjęcie masz z boku jak TomRS już wspomniał.
Pirelli P zero. Bałem się tych 20" dość mocno, ale o dziwo jest bardzo komfortowo.
View attachment 18636
Wiele recenzji wskazywało, że jest wyraźna różnica między ustawieniem zawieszenia na sport i standard. U mnie prawie nic nie czuć.
Po odbiorze pierwsze kilometry były dość nieprzyjemne - samochód jechał jak po tarce. Nie chodzi o sławne wibracje na kierownicy powyżej 100km/h.
Poprawiło się zdecydowanie po przełączeniu na sport, a po kolejnych kilometrach było już lepiej też na standardzie.
Mam dziwne wrażenie, że musiał się rozruszać po miesiącu stania na statku (a przecież wyprodukowany był już prawie 2 miesiące temu).
Ogólnie bardzo pozytywne jak na pierwszy dzień.
W Arteonie miałem podobnie. Nie bardzo czułem z comfort na sport zmianę, ale po jakimś czasie zacząłem wyczuwać. Najlepiej chyba na autostradzie było czuć różnicę, na sport auto mocniej siadało na wybojach. Na comfort było mniej to czuć. Nie mniej różnica nie była jakaś kolosalna i zwykle latałem na sporcie prawie cały czas. Jednak auto było 20% bardziej zwarte przy skręcaniu na tym sporcie.