Model 3 performance właśnie dropnął

krzyss

Pionier e-mobilności
Świetna wiadomość!
Tylko dlatego poprzednio nie wziąłem Performance bo nie było możliwości spasowania felg 18" oraz możliwości instalacji haka.
Teraz wszystkie tamte problemy są rozwiązane. W dodatku auta są z Shanghaiu, czyli idealne spasowanie i bezproblemowe. Same plusy
Popadasz w dziwna euforie. Auta z chin tez maja problemy, dodatkowe pasowania. Kumpel wlasnie wymienial w HL reflektory.
A felgi jakies aftermarketowe do poprzedniego perfa tez mozna bylo zamontowac 18”

cooler

Pionier e-mobilności
Popadasz w dziwna euforie. Auta z chin tez maja problemy, dodatkowe pasowania. Kumpel wlasnie wymienial w HL reflektory.
A felgi jakies aftermarketowe do poprzedniego perfa tez mozna bylo zamontowac 18”
Ale haka nie było, a teraz jest combo. Stąd moje zainteresowanie.
Oglądałem też wiele MiC oraz pomagałem w odbiorze auta i nic nie znalazłem, a bardzo się starałem. Może w HL się opuścili, nie wiem.
Euforia to będzie jak w ciągu roku wszystko popoprawiają i kupię idealne i bezproblemowe auto. Jedno problemowe już mam, ale jeździ super (wokół komina) w porównaniu do obecnych HL (za miękkie).

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Dokładnie, a przecież do Polski nie przyjechało 7000 P tylko ile, 100, 200? To kilkanaście lawet. Przecież to im zależy by wydać wszystko do końca czerwca. Mają 5 dni w zasadzie jeszcze.
Na statku na 100% nie było 7000 performance. Napewno priorytet miały kraje, które zawsze dostaja z Belgii.
Polska to był dodatek, bo zawsze statek z dostawą jest ze Słowenii.

inter

Pionier e-mobilności
Rozumiem niecierpliwość, bo sam też czekam, ale jak sobie przypomnę moje zamówienie w Audi, gdzie po roku nadal nie było wiadomo, kiedy auto się wyprodukuje, to od razu mi lepiej 😆
Znajoma na Audi (A5 Sportback) czekała ponad rok. Odebrała we wrześniu 2023 roku. Więc ten tydzień, nie powinien robić problemu. Tym bardziej że jest to auto, w sumie premierowe ;)
Ale są niektórzy bardzo niecierpliwi.

pawlaczynski

Fachowiec
Wczoraj w Ząbkach była przyjmowana nowa dostawa 3P - większość w konfiguracji BoW ale była też jedna WoW. Wygląda super i tylko te nowe kute felgi mają "oczka" do montażu aero nakładek więc jeździć bez chyba się nie da (wygląda to średnio). Chyba że jakieś zaślepki ładne do tych "oczek" są.

TomRS

Pionier e-mobilności
Wczoraj w Ząbkach była przyjmowana nowa dostawa 3P - większość w konfiguracji BoW ale była też jedna WoW. Wygląda super i tylko te nowe kute felgi mają "oczka" do montażu aero nakładek więc jeździć bez chyba się nie da (wygląda to średnio). Chyba że jakieś zaślepki ładne do tych "oczek" są.
BoW to białe nadwozie i czarne wnętrze, czy na odwrót ?

_Marcin

Nowy na Forum
A o której przyjmowali te dostawę? Ciekaw jestem, czy już wiedzieli co dojechało jak wysyłali mi smsa o opóźnieniu.
Co do felg i nakładek to można wyjąć co drugą (te duże) i całkiem dobrze to wygląda.

Attachments

• IMG_8042.png
    IMG_8042.png
    2,9 MB · Liczba wyświetleń: 12