Nowe ceny prądu od lipca 24 do końca 2025 roku

Bronek

Pionier e-mobilności
A co Wy na to ?
Ciekawe jaka bedzie prawda ?
Trzeba mieć cierpliwość
Ja jej nie mam ale od ok połowy warto posłuchać , ale mulenie jest duże. Niemniej podziwiam Gościa

Last edited:

KrissTMY

Posiadacz elektryka
A co Wy na to ?
Ciekawe jaka bedzie prawda ?
Trzeba mieć cierpliwość
Ja jej nie mam ale od ok połowy warto posłuchać , ale mulenie jest duże. Niemniej podziwiam Gościa

Ten koleś nawet nie wie, że te taryfy są do końca 2025 roku. Dzięki temu mamy jakaś przewidywalna sytuację i jak zniosą mrożenie za pół roku to się nic nie wydarzy, bo ładowanie z gniazdka będzie dalej po około 70 gr

krzyss

Pionier e-mobilności
Ten koleś nawet nie wie, że te taryfy są do końca 2025 roku. Dzięki temu mamy jakaś przewidywalna sytuację i jak zniosą mrożenie za pół roku to się nic nie wydarzy, bo ładowanie z gniazdka będzie dalej po około 70 gr
Netto brutto bez oplat dodatkowych ?
Co zrobic zeby placic calkowity koszt 1kWh 70gr ? Jak zyc !

Bronek

Pionier e-mobilności
To wiemy co jest i to też nie jest stabilne , tylko co będzie tego nikt nie wie. I to nie za 1,5 roku a po Nowy Roku .
Jest tyle czynników , polityczne , społeczne i ekonomiczne .
Naszym podstawowym problemem jest pewna zmowa i skomplikowany sposob liczenia oraz sprzedaży .O zakupach prądu wspomniano w filmie .
Nasza gospodarka nie lubi zaradnych obywateli , naruszają oni monopol Państwa.
Zawsze tak było, smutno sie5 robi jak wiatraki stoją vgdy wieje , inwertery sie5 pow 252v wyłączają a rachunki za prąd rosną

KrissTMY

Posiadacz elektryka
To wiemy co jest i to też nie jest stabilne , tylko co będzie tego nikt nie wie. I to nie za 1,5 roku a po Nowy Roku .
Jest tyle czynników , polityczne , społeczne i ekonomiczne .
Naszym podstawowym problemem jest pewna zmowa i skomplikowany sposob liczenia oraz sprzedaży .O zakupach prądu wspomniano w filmie .
Nasza gospodarka nie lubi zaradnych obywateli , naruszają oni monopol Państwa.
Zawsze tak było, smutno sie5 robi jak wiatraki stoją vgdy wieje , inwertery sie5 pow 252v wyłączają a rachunki za prąd rosną
A Ty o tym. Absolutnie masz rację. Polska energetyka jest krótko mówiąc zacofana. Robią nas jak chcą. Prąd i gaz na giełdzie tanieje, a oni sobie ceny z kosmosy ustalają.