No ale to przecież ten sam kolor co na TMY więc w czym problem go zobaczyć z bliska?
nabrU Moderator 5 Jul 2024 #11 No ale to przecież ten sam kolor co na TMY więc w czym problem go zobaczyć z bliska?
K kaktus Posiadacz elektryka 5 Jul 2024 #12 W czym problem to zobaczyć białą Teslę z bliska, daleka i pod nosem plus kolor zawsze „wygląda” inaczej na każdym modelu a moja wyobraźnia jest mocno ograniczona
W czym problem to zobaczyć białą Teslę z bliska, daleka i pod nosem plus kolor zawsze „wygląda” inaczej na każdym modelu a moja wyobraźnia jest mocno ograniczona
K kaktus Posiadacz elektryka 5 Jul 2024 #14 Bronek said: A co ma powiedzieć biedny daltonista? Ten ma zagwozdke Click to expand... Albo nie ma problemu w ogóle
Bronek said: A co ma powiedzieć biedny daltonista? Ten ma zagwozdke Click to expand... Albo nie ma problemu w ogóle
Bronek Pionier e-mobilności 5 Jul 2024 #15 kaktus said: Albo nie ma problemu w ogóle Click to expand... "Brailem" np mam oznaczony skręt w prawo na Yoke. Faktycznie chyba wszystko jest silver ?
kaktus said: Albo nie ma problemu w ogóle Click to expand... "Brailem" np mam oznaczony skręt w prawo na Yoke. Faktycznie chyba wszystko jest silver ?