Tesla oferuje w UK kredyt 0% na wszystkie wersje TM3 i TMY (zamówienia i inventory)

nabrU

Moderator
Mamy dzisiaj (w UK) małą niespodziankę od Tesli: kredyt 0% dla zarówno firm i osób fizycznych na wszystkie wersje Modelu 3 i Modelu Y. Warunek - odbiór do 30 września.

1720366914450.png

Niezła 'nagroda' za pierwsze miejsce w sprzedaży tej marki od początku roku w Europie:

1720203437742.png

Last edited:

kaktus

Posiadacz elektryka
Aktualnie koszt kredytu / leasingu jest podejrzewam sporym blokerem. Taki kredyt pewnie w PL też ożywiłby sprzedaż

nabrU

Moderator
Było 4,9% jeszcze wczoraj... a i tak ja widać po wykresie ludzie 'brali' najlepiej w Europie

cooler

Pionier e-mobilności
Takie warunki to ja rozumiem. Tylko gdyby były za darmo by to przebiło :)
Bo jak głosi księga ulicy: Za darmo - to uczciwa cena
:)

Last edited:

kaktus

Posiadacz elektryka
A to nie jest tak że nowe cła nie dotyczą GB więc pokazali że gdyby nie cła to mogliby zrobić taką promocję? :)

nabrU

Moderator
To nie jest (de facto) leasing: 0% jest w opcji PCP i HP:

1720357783987.png

1720357802929.png

cooler

Pionier e-mobilności
To nie jest (de facto) leasing: 0% jest w opcji PCP i HP:

View attachment 19048

View attachment 19049
Jak zwał tak zwał, jeżeli suma pierwszej wpłaty, wszystkich rat oraz kwoty wykupu jest równa 100% ceny zakupu auta to jest to dla mnie leasing/kredyt 0%.
I na takie coś czekam - na pierwszą Teslę udało mi się (wiem że także @krzyss) takie coś (leasing 0%) wyrwać, auto spłacone i jest już moje, oprócz ubezpieczenia (wydaje mi się iż zbyt wysokiego, 21tys suma za 3 lata, tu trochę zarobili + GAP) nic więcej mnie nie kosztowało.