Ja zrobiłem na razie 700 km ale nie mam takiego problemu.Macie tak, że boli was prawa noga, drętwieje, lub boli stopa od jazdy highlandem? Udało wam się tak wyregulować fotel żeby tego nie było? Jakie to ustawienie? Nie jestem jakichś niestandardowych wymiarów.
Ja tak mam w każdym aucie, przynajmniej od kiedy jeżdżę crossoverami.Macie tak, że boli was prawa noga, drętwieje, lub boli stopa od jazdy highlandem?
Tu może być różnica, ja jeżdżę zawsze na najniższym położeniu fotela. I pamiętam, że kiedyś miałem problem z takim bólem, ale nie w moim aucie, fotel był dużo wyższy.Ja tak mam w każdym aucie, przynajmniej od kiedy jeżdżę crossoverami.
Dlatego nie używam one-pedal, tylko żeglowania i tempomatu, żeby stopa jak najdłużej była wolna od naciskania gazu.
A dohamowuję manetkami , zamieniającymi poziom rekuperacji (jeśli w aucie się da).
Ale akurat w Tesli się nie da.
Może wysoka pozycja za kierownicą ma coś z tym wspólnego, taką lubię.
P.S.
Jeszcze nie trafiłem na fizjoterapeutę który by pomógł na dłuższą metę.
nie rozumiem czasem takich wpisów ktoś ma ci powiedzieć jak masz ustawić sobie fotel żeby cie noga nie bolała??idź do lekarzaMacie tak, że boli was prawa noga, drętwieje, lub boli stopa od jazdy highlandem? Udało wam się tak wyregulować fotel żeby tego nie było? Jakie to ustawienie? Nie jestem jakichś niestandardowych wymiarów.
Z doświadczenia - nie pomoże na tą przypadłość.nie rozumiem czasem takich wpisów ktoś ma ci powiedzieć jak masz ustawić sobie fotel żeby cie noga nie bolała??idź do lekarza