Audi Q4 e-tron / opinie

Robin_1

Zadomawiam się
Robin ,dzięki za odpowiedź.
Wieczorem w domu trochę smutne wnioski wyciągnęliśmy, nastawiliśmy się na efekt 😄a było🫤.
Szczerze powiem, że jestem zdziwiony. Sprawdź którą wersję masz na testy. Bo przed liftem ja się nie zdecydowałem na zakup bo byłem rozczarowany tak jak ty. Ale po zmianach to całkiem inne auto.

galux20

Zadomawiam się
Konin
Jak pisałeś ,że id4 kompletnie Was nie interesował to myślałem ,że w t....ach się przewraca
Teraz rozumiem.
Id4 to ciekawe, dobrze przemyślane auto.
Tylko ten zawias

Mam nadzieję ,że to 204 ps, bo dynamika choć na miasto b.dobre to już na trasie takie sobie.
Te 286 ps będzie zużywało więcej czy wręcz przeciwnie?

Robin_1

Zadomawiam się
Konin
Jak pisałeś ,że id4 kompletnie Was nie interesował to myślałem ,że w t....ach się przewraca
Teraz rozumiem.
Id4 to ciekawe, dobrze przemyślane auto.
Tylko ten zawias

Mam nadzieję ,że to 204 ps, bo dynamika choć na miasto b.dobre to już na trasie takie sobie.
Te 286 ps będzie zużywało więcej czy wręcz przeciwnie?
Weź po prostu na testy wersje 2024 q4 45 quattro i będziesz widział mega różnicę w dynamice, komforcie i ciszy i prowadzeniu. A jeżeli podoba ci sie ID.4 to proponuję sprawdzić Skodę Enyaq 85 L&K

Robin_1

Zadomawiam się
Żeby nie było, wszystkie te 3 auta to bliźniaki bo to platforma MEB. Silniki te same. Do zmiany APP310 po zmianie AP550. Pewnie zawieszenie jest bardzo podobne. Baterie te same.
Teraz masz jeszcze do wyboru FORDA Explorera, to też ta sama platforma MEB.
Sorry za zmiany tematu. Wróćmy do Q4. :)

Last edited: