3 SR HL Wyjazd z suc Kraków 96%, cel rozwieść towarzystwo z wypadu w Tatry po mieście i okolicach i wrócić poza miasto do domu. Navi ustawiona Łowicz, kieruje na doładunek w Katowicach-olane. A4 tempomat ustawiony na 140, ale sporadycznie ze względu na ruch osiągał tę prędkość, Na A1 w okolicach Częstochowy lekki strach ustawione 135, cały czas bezsensownie kieruje na suc Lućmierz mimo, że to kompletnie nie ma sensu ani ekonomicznego, ani czasowego(pewnie z 60km trzeba by dołożyć, nawet nie sprawdzałem-olałem), następnie w okolicach Bełchatowa znów odjęte na 133km, dalej kieruje na Lućmierz, więc wrzuciłem w navi Łyszkowica(15km przed Łowiczem) i pokazuj dojazd na 3% po zejściu do 130 po jakimś czasie zmieniło na 5% ale i tak debilnie kieruje na Lućmierz. Zamiast pokazać, chłopie brakuje Ci 3-5%, masz tę info i zrób se z nią co chcesz, może na greenwayu albo innym ionity dokapiesz kilka elektronów, oczywiście masz wybór zwolnić. Poniżej 130 na autostradzie nie zszedłem, po zjeździe na krajówkę jechałem przepisowo, na 20km przed domem wyłączyłem klimę rozwiozłem ekipę i wróciłem na 0%, 1km przed domem zasięg 0km.
Można jakoś wyłączyć tę debilną funkcje kierowania na suc?
Zamienić na opcję, do celu braknie Ci tyle i tyle %.
A njlepiej tyle i tyle kwh, bo Tesla nie podaje wielkości baterii, i tak na prawdę nie wiadomo z czego ten %.
Można jakoś wyłączyć tę debilną funkcje kierowania na suc?
Zamienić na opcję, do celu braknie Ci tyle i tyle %.
A njlepiej tyle i tyle kwh, bo Tesla nie podaje wielkości baterii, i tak na prawdę nie wiadomo z czego ten %.