Folia na ekran t3p 2024 - co polecacie?

Szukam dobrej folii na ekran. Matowej.
Do tej pory kupilem grizz protector ale jest za mala. Po kazdej stronie 3mm szpara wiec idzie do smieci.

Szukam czegoś dobrze dopasowanego, co polecacie? Nie chcę znowu wtopić.

Przemmo

Posiadacz elektryka
Do tej pory kupilem grizz protector ale jest za mala. Po kazdej stronie 3mm szpara wiec idzie do smieci.

Ja zostawiłem grizz, nie przeszkadza mi to.

michal.s

Zadomawiam się
Polecam zapytać u jakiegoś pobliskiego detailera - mi okleili oba ekrany przy okazji przyciemniania szyb.
Docinają folię na miejscu do wielkości ekranu więc dopasowana idealnie. Folia matowa

6a8

Posiadacz elektryka
Polecam zapytać u jakiegoś pobliskiego detailera - mi okleili oba ekrany przy okazji przyciemniania szyb.
Docinają folię na miejscu do wielkości ekranu więc dopasowana idealnie. Folia matowa
Też tak mam, jestem zadowolony :)

alaska_k

Fachowiec

Nic. Tesla nie zaleca oklejania ekranu. Mnie nie przeszkadza ze palce zostają, co jakiś czas wystarczy przetrzeć i jest ok.
Jedyny moim zdaniem plus z oklejenia/założenia szkła to taki ze może ochronić ekran w przypadku uszkodzenia mechanicznego.

6a8

Posiadacz elektryka
Zrobiłem ze słońcem z lewej i prawej, coś takiego. 2, 3 - są mniej więcej z pozycji oczu.

1.jpg

Nie zauważam potencjalnych problemów o których mówi instrukcja. Nie błyszczy, i to jest dla mnie ważne.

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    263,5 KB · Liczba wyświetleń: 13
  • 3.jpg
    3.jpg
    272,9 KB · Liczba wyświetleń: 13