hej podbijam, szukam sensownych pokrowców materiałowych. Ktoś? Coś?Hej, czy ktoś pokusił się na osłony całych siedzeń?
Zapytam z ciekawości po co?hej podbijam, szukam sensownych pokrowców materiałowych. Ktoś? Coś?
Dobrze, że mam Tm3HL i nic nie muszę robić, w podróży 600 km się super sprawdziły.Bo skajoza jest koszmarna…
Ja tez mam jakies gowno od chinczyka z wiatraczkami
Ale moze sie wreszcie zmusze i oddam fotele do tapicera przednie.
To ja się tylko zapytam... ale po co? Bo jeśli, żeby zaimponować jakiejś małolacie to jeszcze rozumiem, ale żeby to miało mieć wymiar praktyczny to chyba nie... Zresztą jak się dziewczynę przewiezie w insane to żadne błyskotki już nie są potrzebne 😉😁😂Co myslicie o tym?
80,20zł | Taśma światło bagażnika dla Tesla Model 3 3 + lampa LED do oświetlenia Frunk 3500K 8000K nowy Model 3 Highland 2024 akcesoria samochodowe
![]()
Kofferraum-Lichtleiste für Tesla Model 3 3+ LED-Atmosphärenlampe, Kofferraumbeleuchtung, 3500 K, 8000 K, neues Modell 3, Highland 2024, Autozubehör - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Jesli jest podlaczany do lampki z frunk to mam obawy czy ta instalacja pociagnie cala tasmę ledową, to ponad 2m.