Tesla Model 3 Highland akcesoria

Bronek

Pionier e-mobilności
Co innego procedury co innego życie . 5x robiłem i nie bylo jeszcze tak prostego odpinania zasilania.
Nie namawiam , ja to robię tak jak ogladalem u innych ,zanim yoke w ogóle sie pojawiło.
Pierwsi to nawet cięli oryginały .

Bronek

Pionier e-mobilności
Psu na bude te ekrany , jedyne ich wg mnie skuteczne zastosowanie , to kamerka i ostatecznie np Yanosik. Do tego trzeba wybrać taki co nie zaburza za bardzo przepływu powietrzna .Niestety ten moj pierwszy z przed lat to robi i syn narzeka .

Większość pragnacych tych licznikow po staremu po czasie zmienia zdanie. Ale każdy ma jak ma i Jego wola .
Stare dzieje :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Empirycznie ...Niestety w upaly brak tego nawiewu (nie na twarz) , a centralnie, na klatę bywa nieprzyjemy. Ja mniej marudziłem bo sam sobie zgotowalem ten los , ale synalek bardziej , bo autko odziedziczył .
Yoke mus prawie z ekranem , jesli to ma byc ekran dla kamery , AA CP, ABRP Yanosika , a nie pierdolamento do jakiś tylko cyferek. Oczywiscie tu dochodzi wzrost , pozycja ulubiona itd. Ja zmieniłem w Tm3 na Yoke, bo mi normalna zasłaniała .

Last edited:

autorus

Posiadacz elektryka
Dotarlo gniazdo zapalniczku do t3. Moze kolega ktory juz wymienil podzielilby sie swoimi doswiadczeniami :)

Attachments

• 20240807_183337.jpg
    20240807_183337.jpg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 46

inter

Pionier e-mobilności
Dotarlo gniazdo zapalniczku do t3. Moze kolega ktory juz wymienil podzielilby sie swoimi doswiadczeniami :)
Masz linka do gniazdka?

autorus

Posiadacz elektryka

autorus

Posiadacz elektryka
Jednym z fajniejszych gazetow , bardzo tanim a jednocześnie wyglądającym efektownie jest uchwyt na parasolkę.

Attachments

• 20240808_183554.jpg
    20240808_183554.jpg
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 93