Tesla Model 3 Highland akcesoria

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
@autorus postanowił ukończyć Aliexpress ;)
Oni tam niektóre rzeczy z d… wymyślają, tak jak z tą parasolką . Ciekawe czy ta parasolka będzie tak samo efektowna jak się ją mokrą włoży do bagażnika.
Sam się złapałem na te graty z AliExpress, pewnie jakaś połowa okazała się bezużyteczna.

piotrpo

Pionier e-mobilności
Sam się złapałem na te graty z AliExpress, pewnie jakaś połowa okazała się bezużyteczna.
Pewnie tak. Ale lepiej mieć możliwość kupna jakiegoś tam haczyka, niż jej nie mieć. Akurat Tesla jest pod tym względem jak iPhone - wszelkiej maści gadżetów do niej jest od groma i trochę. Nikt nikomu nie każe ich kupować.
Sam jak na razie kupiłem jedynie zasłonki na dach (i sobie chwalę), kratki zabezpieczające nadmuch powietrza do kabiny (bo zapasowy pilot do bramy już tam pewnie wsiąkł w innym samochodzie) i klips do okularów, bo nie ma ich fabrycznie gdzie trzymać. Staram się ostrożnie dobierać te gadżety, bo dość łatwo przejść od "użyteczne" do "jarmarczne". Ale jak ktoś lubi, to nic mi do tego oczywiście.

autorus

Posiadacz elektryka

Attachments

• Screenshot_20240814_170549_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240814_170549_AliExpress.jpg
    358,8 KB · Liczba wyświetleń: 15

kaktus

Posiadacz elektryka
Znalezione co takiego ochrona rantu felgi. Kiepskie kolory.

Nie ma to jak oglądać całe życie obrzydliwe felgi żeby sie nie porysowały ;)

Tak BTW absurd chronienia tego boskiego auta zaszedł już tak daleko, że na Amazonie znaleźć można kołpaki ochronne do oryginalnych kołpaków, chroniące kołpaki przed uszkodzeniem... Najlepiej to by było zamknąć je w szklanym pudełeczku i wozić na lawecie - koniecznie w dieslu :D

Last edited:

lorence

Zadomawiam się
zamykanie automatyczne frunka. działa elegancko dodatkowo jak przez przypadek otworzymy np z telefonu przedni bagażnik to sam sie zamknie po 90s :)

montaż bardzo prosty, przykreca się dociąg na istniejący zamek, do tego plus i minus do aku i tyle :)
oryginalny zamek zostaje na swoim miejscu i to on nadal trzyma klapę wiec wszystko super.

TomaszNow

Zadomawiam się
zamykanie automatyczne frunka. działa elegancko dodatkowo jak przez przypadek otworzymy np z telefonu przedni bagażnik to sam sie zamknie po 90s :)

montaż bardzo prosty, przykreca się dociąg na istniejący zamek, do tego plus i minus do aku i tyle :)
oryginalny zamek zostaje na swoim miejscu i to on nadal trzyma klapę wiec wszystko super.
Ile czasu zajął Ci montaż? Jest jakiś filmik z montażu?

Last edited: