Tesla Model 3 Highland akcesoria

6a8

Posiadacz elektryka
Dzięki :)
Tego mi właśnie brakuje.
Nieco podbudowany świadomością że są jeszcze czasem porządne rzeczy na świecie, szukam dalej.

Jakubito

Nowy na Forum
A te wyglądają na identyczne a cena 30% niższa. To już FV nieistotna :).
DYWANIKI z AliEx
to że wyglądają to nie znaczy, że takie same.

Chyba wolałbym kupi na Amazonię. Masz gwarancję, wsparcie, pewny produkt.

Z Ali to imo mogą jeszcze dojść opłaty etc i znamy się do granicy.

nabrU

Moderator

lorence

Zadomawiam się
to że wyglądają to nie znaczy, że takie same.

Chyba wolałbym kupi na Amazonię. Masz gwarancję, wsparcie, pewny produkt.

Z Ali to imo mogą jeszcze dojść opłaty etc i znamy się do granicy.
prawie cały amazon to aliexpress :D jaki jest sens robić podróbkę podróbki ? pozatym na dywaniki nie ma gwarancji, jak Ci sie przetrze to powiedzą Ci że to twoja wina i elo :D

autorus

Posiadacz elektryka
prawie cały amazon to aliexpress :D jaki jest sens robić podróbkę podróbki ? pozatym na dywaniki nie ma gwarancji, jak Ci sie przetrze to powiedzą Ci że to twoja wina i elo :D
Koledze raczej chodziło o zwroty. Ja miałem przypadek że zrobiłem zwrot do Amazona dywaników. Paczka nadana a mi dopiero się przypomniało że mata w bagażniku jeszcze została. Pytam się w punkcie nadania czy mogą zwrócić bo paczka niepełna. Nic z tego. Po tygodniu otrzymałem zwrot za całość, mata bagażnikowi dalej u mnie lezy. Ot. A jeszcze nigdy nie zwracałem do aliexpress.

Jakubito

Nowy na Forum
No właśnie nie ;) Masz gwarancję, cos się dzieje - piszesz do Amazona i dają wybór - wymiana/zwrot środków.

lorence

Zadomawiam się
Zamawiałem rzecz na aliexpress, dostałem zły rozmiar/nie do tego modelu, zgłosiłem przez formularz z fotami i ali zwróciło kase i napisało że nie musze odsyłać towaru :D wiec moim zdaniem działa to spoko.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Zamawiałem rzecz na aliexpress, dostałem zły rozmiar, zgłosiłem przez formularz z fotami i ali zwróciło kase i napisało że nie musze odsyłać towaru :D wiec moim zdaniem działa to spoko.
A jak coś to masz wysyłke do magazynu w PL.
Działa tak jak na alegrodrogo.
Ostatnio przysłali mi złe LEDy, prosili o zdjęcia, i zwrot kasy bez zwrotu towaru.