eugtor
Posiadacz elektryka
Czy używa ktoś te oryginalne dywaniki all-weather?
Mam od 2 miesięcy.Czy używa ktoś te oryginalne dywaniki all-weather?
Fajne. Ale cena też solidna. Nie wiesz czy da się z FV?Ja ze swojej strony mogę polecić zestaw od Taptes. Maty all-weather do środka, do bagażnika x2 i franka. Dodatkowo teraz jest rabat 10%
Jeżeli założysz na Amazon konto firmowe i podasz VAT EU, to sprzedadzą ci w cenie netto (dostawa wewnątrzwspólnotowa), wtedy musisz sobie ten VAT naliczyć samodzielnie i odliczyć jak każdy inny, czyli dla samochodu w większości przypadków 50%. Reszta to oczywiście normalne koszty.Nie wiesz czy da się z FV?
A te wyglądają na identyczne a cena 30% niższa. To już FV nieistotnaJa ze swojej strony mogę polecić zestaw od Taptes. Maty all-weather do środka, do bagażnika x2 i franka. Dodatkowo teraz jest rabat 10%
Aktualnie mam EVA, irytuje mnie ta dziura między dywanikiem a fotelem ( mam odsunięty na max ). Rozglądam się za alternatywami, i też dochodzę do wniosku że te są najlepsze. Niestety, nawet w tej samej firmie te do starszej 3, są inne. Jakby ktoś się natknął na analogiczne do starej 3 - proszę o info.Mam te, bardzo fajne.
https://amzn.eu/d/eA8j9Hq