ok. Nadal wolę.Ci 'niekoledzy' to nie Niemcy, a całkiem grzeczni skośnoocy Chińczycy. Wiem bo z nimi osobiście gadałem na zlocie Supercharged![]()
Warto? Daje jakieś wyciszenie, czy trochę gadżet?@inter , @autorus , ile kosztowała ta wykładzina, gdy zamawialiście?
Teraz jest po ok. 186 PLN za wersję do TM3LR HL
View attachment 19800![]()
Dla Tesla Model 3 Highland 2024 Pokrywa bagażnika Dźwiękoszczelna, pyłoszczelna mata bawełniana Model 3+ Dźwiękoszczelna mata ochronna redukująca hałas - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
Czy jest ciszej, to w sumie nie wiem - założyłem to, aby nie widzieć tej gołej blachy w bagażniku i osłonić trochę głośniki od dołu. Za tę cenę spoko.Warto? Daje jakieś wyciszenie, czy trochę gadżet?
W Tm3 SR, nie ma głośników i dźwięk z bagażnika wnika do kabiny, wg mnie jest ciszej.Czy jest ciszej, to w sumie nie wiem - założyłem to, aby nie widzieć tej gołej blachy w bagażniku i osłonić trochę głośniki od dołu. Za tę cenę spoko.
Ja tak samo. Nie chciałem tej gołej blachy widzieć. Ciszej? Chyba bez różnicy.Czy jest ciszej, to w sumie nie wiem - założyłem to, aby nie widzieć tej gołej blachy w bagażniku i osłonić trochę głośniki od dołu. Za tę cenę spoko.
15cm jest zgodne. Wzięłam 20cm i będę docinać :Też mam taki kłopot, tylko to chyba niezgodne z prawem.