Michal
Moderator
Ja się pogodziłem - mam czego chciałemJuż za późno 😂😂
Ja się pogodziłem - mam czego chciałemJuż za późno 😂😂
Chyba głownie chodzi o to żeby chinol zarobił, a poza tym może nie przetnie skóry ...Uwaga! To nie jest miekkie. Więc czerepu przesadnie nie chroni.
Żona przywaliła głową, teraz powiem: ale kochanie, to dla Ciebie, na rocznicę ślubu (to jakoś we wrześniu).Abyś miał lepsze samopoczucie![]()
po kilku dniach tapicerka wraca do prawie stanu jak nowy. Prawie. Przetestowane 2 razy, gdy demontowałem foteliki po kilku miesiącach, aby posprzątać.Heh... Jest jakiś zgrabny sposób na te beznadziejne isofixy? Bo serio - odłączyłem foteliki dzisiaj bo potrzebowałem i po pierwsze - skóra wygląda fatalnie w miejscu mocowania i nie sądzę, by wróciła do pierwotnego stanu. A po drugie - słabo mi się robi na myśl o wpinaniu tych fotelików znów. Te plastikowe gówienka od chińczyka średnio mnie przekonują, ale może wpadło wam w oko coś sensowniejszego i jakoś wyglądającego?
To mam i polecam. Wpina się chyba jeszcze gorzej niż na gołe siedzenie, ale jest ochrona. No i fajne bo dzieciorom z fotelika nie sypie się na kanapę tylko w ten ochraniacz, wyjmujesz, wyczepujesz i kulturka.może wpadło wam w oko coś sensowniejszego i jakoś wyglądającego?
Ciekawa sprawa. Czy kojarzysz może czy pasuje również do TM3 Highland'a?To mam i polecam. Wpina się chyba jeszcze gorzej niż na gołe siedzenie, ale jest ochrona. No i fajne bo dzieciorom z fotelika nie sypie się na kanapę tylko w ten ochraniacz, wyjmujesz, wyczepujesz i kulturka.
Pasuje, mam założone.kojarzysz może czy pasuje również do TM3 Highland'a?