Tesla Model 3 Highland akcesoria

Michal

Moderator

blazej

Pionier e-mobilności
Heh... Jest jakiś zgrabny sposób na te beznadziejne isofixy? Bo serio - odłączyłem foteliki dzisiaj bo potrzebowałem i po pierwsze - skóra wygląda fatalnie w miejscu mocowania i nie sądzę, by wróciła do pierwotnego stanu. A po drugie - słabo mi się robi na myśl o wpinaniu tych fotelików znów. Te plastikowe gówienka od chińczyka średnio mnie przekonują, ale może wpadło wam w oko coś sensowniejszego i jakoś wyglądającego?

Heh... Jest jakiś zgrabny sposób na te beznadziejne isofixy? Bo serio - odłączyłem foteliki dzisiaj bo potrzebowałem i po pierwsze - skóra wygląda fatalnie w miejscu mocowania i nie sądzę, by wróciła do pierwotnego stanu. A po drugie - słabo mi się robi na myśl o wpinaniu tych fotelików znów. Te plastikowe gówienka od chińczyka średnio mnie przekonują, ale może wpadło wam w oko coś sensowniejszego i jakoś wyglądającego?
po kilku dniach tapicerka wraca do prawie stanu jak nowy. Prawie. Przetestowane 2 razy, gdy demontowałem foteliki po kilku miesiącach, aby posprzątać.
Myślałem ostatnio, żeby poszukać czegoś na kształt 2 listew połączonych w łezkę, to między nimi mogłoby iść mocowanie fotelika, a sam fotel nie byłby zniekształcony. Na pomysłach się skończyło, bo niestety nie znalazłem czegoś takiego

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka

adamq

Fachowiec

kosior1988

Zadomawiam się
Przed momentem „zainstalowałem” gadżety od chińczyków.
- kratka wlotu powietrza
- osłona progu bagażnika
- „skórzane” osłony progów wewnętrznych przód i tył - do tego nie jestem przekonany. Średnio wygląda, ale może zabezpieczy trochę przed moimi dzieciakami. Zobaczymy jak się będzie sprawdzać, najwyżej zdemontuje.

Czekam jeszcze na pokrowce tyłów foteli i kratek wentylacyjnych

Dodatkowo wykleiłem folią progi

Attachments

• IMG_3829.jpeg
    IMG_3829.jpeg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 80
  • IMG_3830.jpeg
    IMG_3830.jpeg
    1,9 MB · Liczba wyświetleń: 81
  • IMG_3831.jpeg
    IMG_3831.jpeg
    3,9 MB · Liczba wyświetleń: 81