Tesla Model 3 Highland akcesoria

blazej

Pionier e-mobilności
To mam i polecam. Wpina się chyba jeszcze gorzej niż na gołe siedzenie, ale jest ochrona. No i fajne bo dzieciorom z fotelika nie sypie się na kanapę tylko w ten ochraniacz, wyjmujesz, wyczepujesz i kulturka.
Mam dwa takie same i się świetnie sprawdzają, jednocześnie bardzo dobrze wyglądają. Natomiast dla mnie wciąż większym problemem jest wpinanie i wypinanie fotelików, a te prowadnice z allegro czy bezpośrednio od Chińczyka wyglądają bardzo słabo.

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
skórzane” osłony progów wewnętrznych przód i tył - do tego nie jestem przekonany. Średnio wygląda, ale może zabezpieczy trochę przed moimi dzieciakami. Zobaczymy jak się będzie sprawdzać, najwyżej zdemontuje.
chyba powinieneś bardziej napinać przy zakładaniu, mam takie same i jestem zadowolony. Trochę byłem na początku sceptyczny bo się kiepsko zakładają, ale przy dzieciach są super, przetrzesz wilgotną szmatką i czysto.

aaa i taka podpowiedź, ja je tak zamontowałem, że ten biały szew wchodzi pod gumę, trzeba ja podnieść.
Raz, że ci się piach nie sypie pomiędzy dwa, że się ładnie kolorystycznie licuje.

kosior1988

Zadomawiam się
chyba powinieneś bardziej napinać przy zakładaniu, mam takie same i jestem zadowolony. Trochę byłem na początku sceptyczny bo się kiepsko zakładają, ale przy dzieciach są super, przetrzesz wilgotną szmatką i czysto.

aaa i taka podpowiedź, ja je tak zamontowałem, że ten biały szew wchodzi pod gumę, trzeba ja podnieść.
Raz, że ci się piach nie sypie pomiędzy dwa, że się ładnie kolorystycznie licuje.

dzięki za podpowiedź. Będę poprawiał. Założyłem tak na szybko, zobaczyć czy to w ogóle pasuje. One przyszły zwinięte, dlatego są takie pozaginane. Może się to jeszcze odkształci. Jak będę poprawiał, to je jeszcze naciągnę :)

lorence

Zadomawiam się
Przed momentem „zainstalowałem” gadżety od chińczyków.
- kratka wlotu powietrza
- osłona progu bagażnika
- „skórzane” osłony progów wewnętrznych przód i tył - do tego nie jestem przekonany. Średnio wygląda, ale może zabezpieczy trochę przed moimi dzieciakami. Zobaczymy jak się będzie sprawdzać, najwyżej zdemontuje.

Czekam jeszcze na pokrowce tyłów foteli i kratek wentylacyjnych

Dodatkowo wykleiłem folią progi
mega paskudne :D
ja kupiłem takie gładkie jak guma, wyglądają jakby były zamontowane przez fabrykę. Wklejałem link troche wcześniej.

kosior1988

Zadomawiam się
ja kupiłem takie gładkie jak guma, wyglądają jakby były zamontowane przez fabrykę. Wklejałem link troche wcześniej.
Wiem, że kiepsko wygląda. To by wyglądało spoko, gdyby nie było takie pozaginane. A przysłali to zwinięte w rulon. Jak mi się nie uda tego jakoś wygładzić, naciągnąć, to zamówię inne, gumowe lub plastikowe.

kosior1988

Zadomawiam się

A jeszcze takie pytanie, Ty masz takie w jednym kawałku przód i tył? Bo szukam właśnie u chinoli i są różne…

Bronek

Pionier e-mobilności
Poszukaj na Alli było tanio (ale to dawno ),

20200209_134007_copy_1651x928.jpg20200209_134556_copy_1651x928.jpg

ja co prawda dawno to zrobiłam na biało, bo popełniłem błąd biorąc czarną tapicerkę
Ale można w różnych kolorach
Banalne tapicerowanie a dla dzieci i jak sie siczek wyleje to lepsze od szmaty .

Last edited: